Rooftopbartour in New York

Bestel hier uw tickets

Rooftopbartour in New York

Tijdens de rooftopbartour in New York bezoekt u de beste rooftopbars van Manhattan voor een goede prijs. Het uitzicht op de stad van bovenaf is geweldig en dit wordt alleen maar beter wanneer u het combineert met een drankje tussen de New Yorkers. Het boeken van de rooftopbartour heeft grote voordelen. Zo hoeft u nergens in de rij te wachten, de host loodst u overal naar binnen! U loopt met de tour ook niet het risico dat u bij de ingang geweigerd wordt en u hoeft geen dure verplichte bestellingen te doen. De makkelijkste manier voor een ontspannen avond uit in New York dus!

Betaal eenvoudig en veilig met:
iDeal Bancontact MasterCard VISA AMEX

Uitgaan in rooftopbars

Als u wilt uitgaan in rooftopbars raad ik u aan om deze tour te boeken. De host brengt u in drie uur tijd met een busje naar drie verschillende rooftopbars. In de bars krijgt u drie drankjes aangeboden. De bars die met de tour worden bezocht verschillen per keer, maar u komt altijd in leuke trendy bars die echte hotspots zijn in Manhattan. De tour is beschikbaar op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag en begint om 19.00 uur. Dat betekent dat u tussen april en oktober uitzicht heeft op de zonsondergang over Manhattan. Deze tour is geschikt gedurende het hele jaar, ook in de winter. Veel bars hebben heaters buiten en er is ook altijd een binnenruimte aanwezig.

Rooftopbartour in New York - 230 FifthRooftop Bar Tour in New York Empire State Building

Waarom deze tour boeken?

Deze tour brengt u naar meerdere locaties die zo populair zijn dat u er met name in het weekend lastig binnenkomt wanneer u ze op eigen gelegenheid bezoekt. Verwacht geen tour in de klassieke zin van het woord, waarbij de host u dingen uitlegt en vertelt, maar een leuke avond uit met uw eigen gezelschap. De meerwaarde van deze tour is dat u bij de verschillende bars langs de wachtrijen wordt geloodst en daarnaast een aantal drankjes krijgt die normaal gesproken vrij prijzig zijn. Houd er rekening mee dat in verband met veiligheidsvoorschriften de drankjes soms in plastic bekers geserveerd worden.

De organisatie heeft de keuze uit diverse rooftopbars en zal per avond bekijken wat op dat moment de leukste locaties zijn om te bezoeken. Soms vindt er in een bar ook een private event plaats, waardoor niet alle ruimtes toegankelijk zijn en op sommige locaties zult u alleen de binnenruimte van de bar kunnen betreden. Na aankomst in de laatste bar vertrekt de host, u kunt hier zelf zo lang blijven als u wilt en genieten van een echte New Yorkse avond uit!

Het aantal deelnemers aan deze tour verschilt per avond, het maximum is 50 personen. De groep is vaak internationaal, de host spreekt Engels en daarnaast eventueel nog een andere taal. In veel bars geldt een dresscode, daarom is het aanbevolen om nette kleding te dragen voor deze tour.

Erics Tip: Ik heb deze tour zelf al een aantal keer gedaan en ben er erg enthousiast over. De prijs lijkt misschien hoog, maar het is het meer dan waard. U krijgt er drie drankjes voor, waarmee u de kosten er al grotendeels uithaalt (drankjes in de bars zijn duur, reken algauw op $ 15 voor een cocktail en $ 10 voor een biertje). Daarnaast komt u overal meteen binnen, een groot voordeel bij de populaire bars in New York, waar u anders vaak in de rij moet aansluiten. Zelf vind ik de tour het leukst op vrijdag- of zaterdagavond.

Praktische informatie

Na aankoop ontvangt u een voucher met alle informatie. Deze hoeft u niet uit te printen.

 • Duur: Deze tour heeft een open einde, maar eindigt bij de laatste bar. Let op, er is geen transport terug naar het meetingpoint
 • Vertrekplaats: 235 West 46th Street
 • Vertrektijd: 19.00 uur. Zorg ervoor dat u 15 minuten van tevoren aanwezig bent. Als u laat arriveert is uw deelname aan de tour niet gegarandeerd. De organisatie zal uiteraard haar best doen om ervoor te zorgen dat u alsnog meekunt
 • Dagen: dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag
 • Minimumleeftijd: 21 jaar, neem een geldig identiteitsbewijs mee
 • Dresscode: Geen sneakers, slippers of sandalen, geen baggy jeans of korte broek
  • Aangeraden voor mannen: nette jeans, overhemd, zwarte schoenen of een pak
  • Aangeraden voor vrouwen: nette avondkleding met (comfortabele) nette schoenen
 • Let op: Bij de tour zijn drie drankjes inbegrepen. De host bepaalt welke drankjes dit zijn, op basis van wat er beschikbaar is per bar (mixdrankjes / wijn / prosecco / bier). Het is mogelijk om tegen betaling zelf drankjes te bestellen als u iets anders wenst dan wat wordt aangeboden. Er vindt geen refund plaats indien u ervoor kiest de aangeboden drankjes niet te nuttigen.
 • Bij sommige rooftopbars is gebruik van de garderobe verplicht. Extra kosten hiervoor zijn niet inbegrepen.
 • De tourorganisator is niet verantwoordelijk voor schade veroorzaakt door een ongeval en behoudt zich het recht voor om deelnemers die zich misdragen te verwijderen.

Rooftop Bar Tour in New York Manhattan

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets