Rooftopbartour in New York

Bestel hier uw tickets

Rooftopbartour in New York

Tijdens de rooftopbartour in New York bezoekt u de beste rooftopbars van Manhattan. Het uitzicht op de stad van bovenaf is geweldig en dit wordt alleen maar beter wanneer u het combineert met een drankje tussen de New Yorkers. Het boeken van de rooftopbartour heeft grote voordelen. Zo hoeft u nergens in de rij te wachten, de host loodst u overal naar binnen! U loopt met de tour ook niet het risico dat u bij de ingang geweigerd wordt en u hoeft geen dure verplichte bestellingen te doen. De makkelijkste manier voor een ontspannen avond uit in New York dus!

Contents

Zoek uw tickets

€ 75,00
Betaal eenvoudig en veilig met:
iDeal Bancontact PayPal MasterCard VISA AMEX ApplePay

Uitgaan in rooftopbars

Ik raad deze tour aan als u de populairste rooftopbars van New York wilt ontdekken. De host brengt u met een busje naar twee verschillende rooftopbars. In de bars krijgt u twee drankjes aangeboden. De tour is beschikbaar op dinsdag en vrijdag en begint om 18.45 uur. Dat betekent dat u tussen april en oktober uitzicht heeft op de zonsondergang over Manhattan. Deze tour is geschikt gedurende het hele jaar, ook in de winter. Veel bars hebben heaters buiten en er is ook altijd een binnenruimte aanwezig.

Rooftopbartour in New York - 230 Fifth Rooftop Bar Tour in New York Empire State Building

Waarom deze tour boeken?

Rooftopbars zijn zo populair dat u er, met name in het weekend, lastig binnenkomt wanneer u ze op eigen gelegenheid bezoekt. Verwacht geen tour in de klassieke zin van het woord, waarbij de host u dingen uitlegt en vertelt, maar een leuke avond uit met uw eigen gezelschap. De meerwaarde van deze tour is dat u bij de bars langs de wachtrijen wordt geloodst en daarnaast een twee drankjes krijgt. Als u liever uw eigen drankjes kiest, dan kunt u kiezen voor premium tickets. Houd er rekening mee dat in verband met veiligheidsvoorschriften de drankjes soms in plastic bekers geserveerd worden.

De organisatie heeft de keuze uit diverse rooftopbars en zal per avond bekijken wat op dat moment de leukste locaties zijn om te bezoeken. Soms vindt er in een bar ook een private event plaats, waardoor niet alle ruimtes toegankelijk zijn en op sommige locaties zult u alleen de binnenruimte van de bar kunnen betreden. Na aankomst in de laatste bar vertrekt de host, u kunt hier zelf zo lang blijven als u wilt en genieten van een echte New Yorkse avond uit!

Het aantal deelnemers aan deze tour verschilt per avond, het maximum is 45 personen. De groep is vaak internationaal, de host spreekt Engels en daarnaast eventueel nog een andere taal. In veel bars geldt een dresscode, daarom is het aanbevolen om nette kleding te dragen voor deze tour.

Erics Tip: Ik heb deze tour zelf al een aantal keer gedaan en ben er erg enthousiast over. Ondanks dat het niet goedkoop is, is deze tour uniek in zijn soort. Daarnaast komt u overal meteen binnen, een groot voordeel bij de populaire bars in New York, waar u anders vaak in de rij moet aansluiten. U beleeft een leuke avond uit met mensen die er voor hetzelfde zijn: plezier maken.

Praktische informatie

Na aankoop ontvangt u een voucher met alle informatie. Deze hoeft u niet uit te printen.

 • Duur: Deze tour heeft een open einde, maar eindigt bij de laatste bar. Let op, er is geen transport terug naar het meetingpoint
 • Vertrekplaats: voor Hotel Riu Plaza Times Square
 • Vertrektijd: 18.45 uur. Zorg ervoor dat u 15 minuten van tevoren aanwezig bent. Als u laat arriveert is uw deelname aan de tour niet gegarandeerd. De organisatie zal uiteraard haar best doen om ervoor te zorgen dat u alsnog meekunt
 • Dagen: dinsdag en vrijdag
 • Minimumleeftijd: 21 jaar, neem een geldig identiteitsbewijs mee
 • Dresscode: Geen sneakers, slippers of sandalen, geen baggy jeans of korte broek
  • Aangeraden voor mannen: nette jeans, overhemd, zwarte schoenen of een pak
  • Aangeraden voor vrouwen: nette avondkleding met (comfortabele) nette schoenen
 • Let op: Bij de tour zijn twee alcoholische drankjes inbegrepen. De host bepaalt welke drankjes dit zijn, op basis van wat er beschikbaar is per bar (mixdrankjes / wijn / bier). Het is mogelijk om tegen betaling zelf drankjes te bestellen als u iets anders wenst dan wat wordt aangeboden. Er vindt geen refund plaats indien u ervoor kiest de aangeboden drankjes niet te nuttigen.
 • Premium Tickets: inclusief twee drankjes naar keuze
 • Bij sommige rooftopbars is gebruik van de garderobe verplicht. Extra kosten hiervoor zijn niet inbegrepen.
 • De tourorganisator is niet verantwoordelijk voor schade veroorzaakt door een ongeval en behoudt zich het recht voor om deelnemers die zich misdragen te verwijderen.

Rooftop Bar Tour in New York Manhattan

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets