SIX op Broadway Tickets

SIX op Broadway Tickets

Bestel hier uw tickets

Koop uw SIX op Broadway tickets voordat u naar New York gaat. U kunt uw theatertickets eenvoudig online kopen, hierdoor bespaart u geld en tijd. SIX is het verhaal over King Henry VIII zijn vrouwen die samen optreden als popsterren in een meidengroep… die strijden om de plek van leadzanger op basis van wie Henry het meest martelde. Deze wereldwijde sensatie is een beetje een mix van Hamilton en een avondje wijn drinken en roddelen met vrienden.

Koop uw kaartjes voor SIX hier

Exclusief: Selecteer de optie 'Flex Tickets' bij het afrekenen en annuleer of wijzig uw boeking tot 72 uur voor de show!

King Henry VIII

U heeft waarschijnlijk wel eens gehoord van King Henry VIII (koning Hendrik VIII) en zijn vrouwen. Henry was een knorrige oude koning die makkelijk scheidde en zijn vrouwen regelmatig onthoofdde (het klassieke gescheiden, onthoofd, overleden, gescheiden, onthoofd, overleefd …). Tot nu toe hebben ze nooit hun kant van het verhaal kunnen vertellen.

Geen van de vrouwen van Henry VIII had het gemakkelijk. Hij scheidde van de ene Catherine en onthoofdde een andere, Jane Seymour stierf een natuurlijke dood, Anne Boleyn werd publiekelijk vernederd en geëxecuteerd. En zelfs de Catherine die het overleefde, leefde niet haar beste leven met een boze dronkaard die constant minnaressen meenam. Dit is het moment waarop de echtgenotes van King Henry VIII zich uitspreken, in deze show vol girlpower.

SIX op Broadway Tickets - De Show SIX op Broadway Tickets - Stage

Geschiedenis met moderne popnummers

Tijdens de show zingen de zes sterke vrouwen over hoe ze honderden jaren geleden werden mishandeld door de koning, waarbij ze moderne, pakkende popmelodieën aannamen die doen denken aan Adele, Ariana Grande en Rihanna. Ze parodiëren zelfs Tinder en spreken over het schrijven van hun eigen “nog lang en gelukkig” in plaats van hun tragische lot te accepteren.

SIX is een magisch moderne kijk op geschiedenis. Niet aan deze show is conventioneel. De vierde muur is doorbroken, als de koninginnen direct met het publiek communiceren. Juichen en aanmoedigen worden aangemoedigd! De show staat vol met moderne popcultuurreferenties om de geschiedenis leuker te maken.

SIX op Broadway Tickets - Cast SIX op Broadway Tickets - Zingen

Hoe koop ik SIX op Broadway tickets?

SIX op Broadway tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u onmiddellijk een bevestiging per e-mail. Voor deze musical ontvangt u uiterlijk 7 dagen voor de voorstelling een e-mail met de QR-codes! Toon deze QR-code op uw telefoon in het theater en geniet. Stuur me een e-mail als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Waarom kopen via NewYork.nl?

 • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
 • U hoeft geen app te downloaden of uw tickets te printen. U hoeft alleen de QR-code te tonen
 • Gegarandeerd echte tickets
 • Best beschikbare stoelen, altijd naast elkaar
 • Een toegewijde helpdesk: u kunt altijd direct contact met mij opnemen
 • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash, Apple Pay, creditcard of PayPal
 • Kiest u voor een flexticket, dan is annuleren mogelijk voor de datum dat de show plaatsvindt.

Koop uw kaartjes voor SIX hier

Erics Tip: “SIX is meer dan een musical, u kunt het bijna een concert noemen. Zie hoe de vrouwen van koning Henry VIII hun verhalen vertellen terwijl ze prachtige kostuums dragen. U zult het theater verlaten met een glimlach op uw gezicht.”

Informatie over de voorstelling

 • Aanbevolen voor 10 jaar en ouder. Kinderen onder de 4 jaar worden niet toegelaten in het theater.
 • Duur: ongeveer 1 uur en 20 minuten
 • Locatie: Lena Horne Theatre, 256 West 47th Street
 • Toegankelijkheid:
 • voor de zaalplattegrond van het Lena Horne Theatre

Koop uw kaartjes voor SIX hier

Liever een andere musical dan SIX?

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Bestel hier uw tickets voor SIX Bestel hier uw tickets

* De laagste prijs voor deze musical is (o.a.) gevonden op wo 15 mei 2024 19:00

* The highest discount for this musical is (among others) found on wo 15 mei 2024 19:00

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets