The Nutcracker in New York Tickets

Koop tickets nu
The Nutcracker in New York tickets

Koop The Nutcracker in New York tickets voor vertrek. Ballettickets zijn eenvoudig online te bestellen, dit is makkelijk en veilig. The Nutcracker (‘De Notenkraker’) wordt elk jaar van eind november tot begin januari uitgevoerd door het New York City Ballet. U kunt deze beroemde voorstelling met muziek van Tsjaikovski en choreografie van Balanchine bezoeken in het David H. Koch Theater in Lincoln Center.

Tickets voor 2024 zijn nog niet beschikbaar
Wilt u een e-mail ontvangen zodra de tickets beschikbaar zijn? Stuur me een berichtje op [email protected] en ik mail u op de dag dat de tickets beschikbaar komen.

Koop uw Nutcracker tickets hier

Contents

New York City Ballet Kerstvoorstelling

New York City Ballet voert The Nutcracker elk jaar op in de kerstperiode. Als u rond de feestdagen in New York bent, zult u zeker in kerststemming komen door een bezoek aan deze magische gezinsvoorstelling. The Nutcracker speelt zich af rond een kerstboom en gaat over de kleine Clara en de notenkraker die zij voor kerst krijgt. ‘s Nachts wordt deze, net als alle andere cadeautjes, levensgroot en ontstaat er een strijd tussen peperkoeksoldaatjes en hongerige muizen.

Het New York City Ballet bezorgt u een magische middag of avond met hun uitvoering van dit ballet. Maar liefst negentig dansers verschijnen er op het toneel, aangevuld met vijftig jonge dansertjes van The School of American Ballet. Jong en oud zal onder de indruk zijn van deze sfeervolle kerstshow!

The Nutcracker in New York Tickets - Familiebijeenkomst The Nutcracker in New York Tickets - Bloemen

Hoe koop ik The Nutcracker tickets?

Het is eenvoudig om tickets voor The Nutcracker in New York te kopen in het onderstaande overzicht. Ik raad aan om online The Nutcracker tickets te kopen voordat u naar New York gaat. Dit bespaart u tijd en het belangrijkste is dat u niet hoeft te stressen over het vinden van tickets als u in New York bent.

Een ticket kopen is eenvoudig:
  • Klik op de link en selecteer de datum waarop u wilt gaan
  • Vul uw gegevens in en betaal
  • Controleer uw e-mail voor de bevestiging

Informatie over de voorstelling

  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Duur: 2 uur
  • Locatie: David H. Koch Theater, 20 Lincoln Center Plaza

Koop uw kaartjes voor The Nutcracker hier

Liever een ander ballet dan The Nutcracker?

Bekijk hier andere balletvoorstellingen

The Nutcracker in New York Tickets - Sneeuw The Nutcracker in New York Tickets - Kerstmis

Zie hieronder voor een lijst met data en boek direct!

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets