NewYork.nl op Vakantiebeurs 2024

Koop tickets nu
Vakantiebeurs 2023

NewYork.nl staat weer op de Vakantiebeurs! Van 9 t/m 12 januari 2025 zal ik met een stand te zien zijn op de grootste reisbeurs van Nederland. Wilt u advies op maat over uw geplande citytrip? Tips van een Nederlandse New Yorker over hoe u uw dagen in The Big Apple het beste kunt invullen? Of wilt u zich gewoon even een paar minuten in New York wanen? Kom dan langs bij mijn stand in hal 12!

Contents

Persoonlijk advies van Eric

Ik ben zelf iedere dag op de NewYork.nl stand aanwezig om u van persoonlijk advies te voorzien. Daarnaast geef ik presentaties over New York. De presentaties duren ongeveer 10 minuten en daarna is er tijd om vragen te stellen. Per keer is er plek voor ongeveer 60 personen. Toegang tot het theater is gratis (vrije inloop) en vol = vol, dus kom op tijd!

Programma

Ik ben zelf iedere dag op de NewYork.nl stand aanwezig om u van persoonlijk advies te voorzien. Daarnaast geef ik op zaterdag en zondag presentaties over New York in het USA Theater in hal 12. De presentaties duren ongeveer 20 minuten en daarna is er tijd om vragen te stellen. Toegang tot het theater is gratis (vrije inloop) en vol = vol, dus kom op tijd!

Komt u langs bij de NewYork.nl-stand terwijl ik een presentatie geef of in gesprek ben? Geen probleem, ook dit jaar breng breng ik mijn vakkundige team mee dat (bijna) net zoveel weet van New York als ik!

Vakantiebeurs 2024

De Vakantiebeurs vindt plaats van 9 t/m 12 januari 2025 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ik sta met NewYork.nl in hal 12 op de stand tegenover het USA Terrace en ik neem een grote gele verrassing mee, dus dat valt niet te missen! Zie ik u daar?

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets