Verschil tussen New York Explorer Pass en New York Pass

Verschil tussen New York Explorer Pass en New York Pass

Wat is het verschil tussen de New York Explorer Pass en de New York Pass? De New York Pass en New York Explorer Pass zijn beide kortingspassen voor New York. Het belangrijkste verschil is dat u de New York Pass koopt voor een bepaald aantal aaneengesloten dagen, namelijk 1, 2, 3, 4, 5, 7 of 10. Binnen die dagen kunt u met de pas zoveel bezienswaardigheden bezoeken als u maar wilt. De New York Explorer Pass daarentegen koopt u voor een specifiek aantal attracties, namelijk 3, 4, 5, 7 of 10. U kunt in New York bepalen welke dingen u precies met de pas wilt gaan doen. Hiervoor heeft u dertig dagen de tijd, dus u kunt dit verspreiden over uw hele verblijf. Voor beide passen geldt dat u niks meer hoeft bij te betalen bij de bezienswaardigheden. U koopt alleen de pas, dat is voldoende.

Wat kunt u doen met de passen?

Zowel met de New York Pass als de New York Explorer Pass kunt u bijna alle bekende bezienswaardigheden in New York bezoeken. Met beide passen kunt u naar het Empire State Building, Top of the Rock en het Vrijheidsbeeld. Ook kunt u verschillende sightseeing boottochten doen en een fietstocht door Central Park maken. Alle bekende musea zijn ook bij de passen inbegrepen. Bezoek bijvoorbeeld het 9/11 Museum, The Metropolitan Museum of Art, het Guggenheim Museum of het American Museum of Natural History.

Het is altijd verstandig om een lijst te maken van de dingen die u wilt bezoeken en dan uit te rekenen welke pas het meest voordelig voor u is. Over het algemeen raad ik bij een verblijf tot vijf dagen de New York Explorer Pass aan, omdat dit in de praktijk meestal de voordeligste optie blijkt te zijn. U kunt hiermee de highlights bezoeken voor een lager bedrag dan wanneer u alle tickets los zou kopen. Gaat u vijf dagen of langer, dan is de New York Pass meestal gunstiger. U heeft dan genoeg tijd om zoveel dingen met de pas te bezoeken dat u deze ‘eruit haalt’. Met de New York Pass kunt u maar liefst 100 bezienswaardigheden bezoeken en tours doen, dus ook veel minder bekende bezienswaardigheden vallen onder deze pas.

Verschil tussen New York Explorer Pass en New York Pass - The Met Verschil tussen New York Explorer Pass en New York Pass - Hop on Hop off Bus

Hop-on Hop-off bus

Een groot voordeel van beide passen is dat u ook gebruik kunt maken van de Hop-on Hop-off bussen. Bij de New York Pass kunt u een Big Bus ticket voor 1 dag ophalen, hiermee kunt u de Uptown en Downtown route nemen. De perfecte manier om aan het begin van uw trip de stad te leren kennen! Bij de Explorer Pass is de Hop-on Hop-off bus een keuzeoptie. Hiermee krijgt u hetzelfde Big Bus ticket als bij de New York Pass. Ook is het bij de Explorer Pass mogelijk om de avond bustour te kiezen als aparte attractie. Op alle bussen is een gids aanwezig die u tijdens de rit alles vertelt over de bezienswaardigheden waar u langsrijdt.

DEAL: Als u voor 1 juni in New York bent profiteert u met beide passen van een 2-daags Big Bus ticket als een van de attractiekeuzes.

Welke pas moet ik nemen?

De New York Pass en de Explorer Pass zijn erg verschillend. Dit zijn de grootste verschillen op een rij:

New York PassNew York Explorer Pass
1, 2, 3, 4, 5, 7 of 10 dagen geldig30 dagen geldig
$ 134 – $ 358 27% korting!$ 94 – $ 279
100+ attracties en tours3, 4, 5, 7 of 10 attracties en tours
Mobile of fysieke New York PassMobile QR-code, direct verstuurd per mail
App of papieren gids met info over alle attractiesDigitale gids met info over alle attracties

Klik hier om de New York Explorer Pass te kopen

Klik hier om de New York Pass te kopen

Erics Tip: De New York Pass is een goede keuze als u van plan bent om erg veel te gaan doen, maar de New York Explorer Pass heeft mijn voorkeur. Alle belangrijke bezienswaardigheden zijn erbij inbegrepen en u heeft maximale flexibiliteit voor een relatief laag bedrag. Na het bestellen ontvangt u direct de QR-code per e-mail, u kunt deze op uw telefoon laten zien of printen. Bij de New York Pass kiest u vooraf of u een fysieke of mobile pas wilt. Als u hebt gekozen voor de mobile pas, kan deze niet geprint worden.

Verschil tussen New York Explorer Pass en New York Pass - 911 Memorial Verschil tussen New York Explorer Pass en New York Pass - Brooklyn Bridge

Wat is het verschil tussen de New York Pass en de New York Explorer Pass?

Beide passen zijn voordeelpassen, maar ze zijn verschillend in gebruik. De New York Pass koopt u voor een bepaald aantal dagen en de New York Explorer Pass voor een bepaald aantal attracties. Ik heb de verschillen hier op een rijtje gezet.
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets