Verschil tussen Go New York Explorer Pass en New York Pass

Verschil tussen New York Explorer Pass en New York Pass

Wat is het verschil tussen de Go New York Explorer Pass (ook bekend als New York Explorer Pass) en de New York Pass? De New York Pass en New York Explorer Pass zijn beide kortingspassen voor New York.

Contents

Go New York Explorer Pass vs New York Pass

Het belangrijkste verschil is dat u de New York Pass koopt voor een bepaald aantal aaneengesloten dagen, namelijk 1, 2, 3, 4, 5, 7 of 10. Binnen die dagen kunt u met de pas zoveel bezienswaardigheden bezoeken als u maar wilt. De New York Explorer Pass daarentegen koopt u voor een specifiek aantal attracties, namelijk 2, 3, 4, 5, 6, 7 of 10. U kunt in New York bepalen welke dingen u precies met de pas wilt gaan doen. Hiervoor heeft u zestig dagen de tijd, dus u kunt dit verspreiden over uw hele verblijf. Voor beide passen geldt dat u niks meer hoeft bij te betalen bij de bezienswaardigheden. U koopt alleen de pas, dat is voldoende. Met de voordeelpas kunt u elke attractie die is inbegrepen maar één keer bezoeken.

Wat kunt u doen met de passen?

Zowel met de New York Pass als de New York Explorer Pass kunt u bijna alle bekende bezienswaardigheden in New York bezoeken. Met beide passen kunt u naar het Empire State Building, Top of the Rock, One World Observatory, Edge en het Vrijheidsbeeld. Ook kunt u verschillende sightseeing boottochten doen en een fietstocht door Central Park maken. Alle bekende musea zijn ook bij de passen inbegrepen. Bezoek bijvoorbeeld het 9/11 Museum, het Museum of Modern Art, het Guggenheim Museum of het American Museum of Natural History.

Het is altijd verstandig om een lijst te maken van de dingen die u wilt bezoeken en dan uit te rekenen welke pas het meest voordelig voor u is. Over het algemeen raad ik bij een verblijf tot vijf dagen de New York Explorer Pass aan, omdat dit in de praktijk meestal de voordeligste optie blijkt te zijn. U kunt hiermee de highlights bezoeken voor een lager bedrag dan wanneer u alle tickets los zou kopen. Gaat u vijf dagen of langer, dan is de New York Pass meestal gunstiger. U heeft dan genoeg tijd om zoveel dingen met de pas te bezoeken dat u deze ‘eruit haalt’. Met de New York Pass kunt u maar liefst 100 bezienswaardigheden bezoeken en tours doen, dus ook veel minder bekende bezienswaardigheden vallen onder deze pas.

Verschil tussen Go New York Explorer Pass en New York Pass - Observatiedek Verschil tussen New York Explorer Pass en New York Pass - Hop on Hop off Bus

Hop-on Hop-off bus

Een groot voordeel van beide passen is dat u ook gebruik kunt maken van de Hop-on Hop-off bussen. Bij de New York Pass kunt u een Big Bus ticket voor 1 dag ophalen, hiermee kunt u de Uptown en Downtown route nemen. De perfecte manier om aan het begin van uw trip de stad te leren kennen! Bij de Explorer Pass is de Hop-on Hop-off bus een keuzeoptie. Hiermee krijgt u hetzelfde Big Bus ticket als bij de New York Pass.

Welke pas moet ik nemen?

De New York Pass en de Explorer Pass zijn erg verschillend. Dit zijn de grootste verschillen op een rij:

New York Pass   New York Explorer Pass
Geldig voor 1, 2, 3, 4, 5, 7 of 10 dagen Geldig voor 60 dagen
$146 - $381 met mijn kortingscode! $80 – $275 met mijn kortingscode!
100+ attracties en tours 2, 3, 4, 5, 6, 7 of 10 attracties en tours
Mobile QR-code, direct verstuurd per mail Mobile QR-code, direct verstuurd per mail
Digitale gids met info over alle attracties Digitale gids met info over alle attracties

Klik hier om de New York Explorer Pass te kopen

Klik hier om de New York Pass te kopen

Erics Tip: “De New York Pass is een goede keuze als u van plan bent om erg veel te gaan doen, maar de New York Explorer Pass heeft mijn voorkeur. Alle belangrijke bezienswaardigheden zijn erbij inbegrepen en u heeft maximale flexibiliteit voor een relatief laag bedrag. Na het bestellen ontvangt u direct de QR-code per e-mail, u kunt deze op uw telefoon laten zien of printen. De New York Pass kunt u als mobiele pas gebruiken of u kunt hem printen.”

Verschil tussen New York Explorer Pass en New York Pass - 911 Memorial Verschil tussen New York Explorer Pass en New York Pass - Brooklyn Bridge

Wat is het verschil tussen de New York Pass en de New York Explorer Pass?

Beide passen zijn voordeelpassen, maar ze zijn verschillend in gebruik. De New York Pass koopt u voor een bepaald aantal dagen en de New York Explorer Pass voor een bepaald aantal attracties. Ik heb de verschillen hier op een rijtje gezet.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets