Menu
Bagageopslag in New York

Bagageopslag in New York

Koop tickets nu
Bagageopslag in New York

Bagageopslag in New York vindt u op verschillende centrale plaatsen in Manhattan. Bent u op doorreis en wilt u even van uw koffers af voor wat sightseeing? Of heeft u een appartement gehuurd waarbij u moet uitchecken, terwijl uw vlucht pas ‘s avonds vertrekt? Dan zijn er verschillende plekken in New York waar u uw koffer tijdelijk kunt achterlaten. Er zijn geen kluisjes voor bagage in bijvoorbeeld Grand Central Terminal of Port Authority, maar er zijn wel alternatieven. Voor slechts $ 1 per uur stalt u uw koffers al in Manhattan of een naastgelegen wijk.

Reserveer hier uw bagageopslag in New York

Waar kunt u uw bagage opslaan?

Knock Knock New York heeft een ruim aanbod aan opslagplaatsen in Manhattan. Ook zijn er verschillende locaties in andere wijken van de stad en dit aanbod wordt steeds verder uitgebreid. Zo kunt u uw koffers stallen vlakbij Penn Station, Wall Street of Tribeca Ook zijn er plaatsen om uw bagage op te slaan in New Jersey en Williamsburg. Alle opslaglocaties zijn gecheckt, uw koffers zijn dus veilig opgeborgen terwijl u nog even geniet van alles wat New York te bieden heeft.

Hoe werkt het?

Gebruikmaken van de bagageopslag in New York is heel eenvoudig. U zoekt op de site een opslagplaats op de gewenste plek. Vervolgens maakt u in een paar stappen een account aan en ontvangt u een QR-code per mail. Met deze code op uw telefoon gaat u naar de locatie, waar u een tiewrap met unieke cijfercode ontvangt om uw bagage veilig af te sluiten. Haal uw koffers of andere bagage weer op wanneer u wilt (houd wel rekening met de sluitingstijd van de opslag!), laat uw QR-code opnieuw scannen en u betaalt het bedrag voor de uren die u heeft gebruikt. Makkelijker kan bijna niet! De opslag kost slechts $ 1 per stuk bagage per uur en hierbij is een verzekering inbegrepen. En mochten uw plannen wijzigen, dan hoeft u niks door te geven. Een ‘no show’ wordt niet in rekening gebracht.

Reserveer hier uw bagageopslag in New York

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets