Bagageopslag in New York

Koop tickets nu
Bagageopslag in New York

Bagageopslag in New York vindt u op verschillende centrale plaatsen in Manhattan. Bent u op doorreis en wilt u even van uw koffers af voor wat sightseeing? Of heeft u een appartement gehuurd waarbij u moet uitchecken, terwijl uw vlucht pas ‘s avonds vertrekt? Dan zijn er verschillende plekken in New York waar u uw koffer tijdelijk kunt achterlaten. Er zijn geen kluisjes voor bagage in bijvoorbeeld Grand Central Terminal of Port Authority, maar er zijn wel alternatieven. Voor slechts $ 1 per uur stalt u uw koffers al in Manhattan of een naastgelegen wijk.

Reserveer hier uw bagageopslag in New York

Waar kunt u uw bagage opslaan?

LuggageHero New York heeft een ruim aanbod aan opslagplaatsen in Manhattan. Ook zijn er verschillende locaties in andere wijken van de stad en dit aanbod wordt steeds verder uitgebreid. Zo kunt u uw koffers stallen vlakbij Penn Station of Wall Street, en in Tribeca of Hell’s Kitchen. Ook zijn er plaatsen om uw bagage op te slaan in New Jersey en Williamsburg. Alle opslaglocaties zijn gecheckt, uw koffers zijn dus veilig opgeborgen terwijl u nog even geniet van alles wat New York te bieden heeft.

Hoe werkt het?

Gebruikmaken van de bagageopslag in New York is heel eenvoudig. U zoekt op de site een opslagplaats op de gewenste plek. Vervolgens maakt u in een paar stappen een account aan en ontvangt u een link naar uw boekinsgpagina per e-mail of sms. Op de boekingspagina kunt u de timer aanzetten zodra u bij de opslaglocatie bent. U ontvangt een veiligheidszegel om uw bagage veilig op te bergen. Haal uw bagage weer op wanneer het u uitkomt (houd wel rekening met de openingstijden van opslaglocatie!) en stop de timer op uw boekingspagina. Laat de ophaalbevestiging die getoond wordt op de boekingspagina zien om uw bagage weer in ontvangst te nemen. U betaalt alleen voor de uren dat u de opslag hebt gebruikt. Makkelijker kan niet! De bagageopslag kost slechts $ 1 per stuks bagage per uur, plus $ 2 administratiekosten. Verzekering is ook bij de prijs inbegrepen.

Reserveer hier uw bagageopslag in New York

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets