Pas voor New York

Voordeelpas voor New York
Tot 34% korting

Een voordeelpas voor New York is een must bij het plannen van een reis naar NYC! De New York Pass, met meer dan 100 attracties en tours, en veel prijsvoordeel, is een goede keuze voor iedereen die het meeste uit zijn verblijf in New York wil halen. Koop uw kortingspas vooraf online, voor een zorgeloos verblijf.

Koop uw New York Pass hier

EXCLUSIEVE AANBIEDING: Nu tot 34% korting op de New York Pass. Koop die van jou vandaag nog; de New York Pass is 1 jaar geldig na aankoop! Gebruik kortingscode ERIC5NYP.

Contents

Welke kortingspas voor New York?

Een toeristenkaart voor New York is altijd een goed idee voor een reis naar de Big Apple. Het is de beste manier om geld te besparen op de toegangkaarten tot attracties, musea en activiteiten in New York. Zodra u uw voordeelpas op zak hebt, hoeft u ter plekke niets meer te betalen om toegang te krijgen tot de attracties die zijn inbegrepen in uw pas. En dan hebben we het nog niet eens over het gemak: er zijn geen losse kaartjes, u hoeft maar één QR-code te scannen voor al uw bezoeken. Zo eenvoudig is het.

Gaat u binnenkort naar de Big Apple en vraagt u zich af welke pas u moet kiezen voor New York? De New York Pass is een van mijn favorieten! In dit artikel leg ik uit waarom.

Erics Tip: “Verblijft u minder dan 12 dagen in New York en bent u van plan om zoveel mogelijk te zien van de stad? Dan is de New York Pass een optie voor u! Geniet van elk moment en van alles wat er te ontdekken valt in de Big Apple zonder uzelf te beperken in het aantal activiteiten dat u kunt bezoeken. Maak vooraf alvast een dagplanning om het meeste uit uw kortingspas te halen.”

Welke attracties en tours zijn inbegrepen in de New York Pass?

Met een ruim aanbod van attracties en tours is de New York Pass een van de meest uitgebreide toeristenkaarten voor New York! Klik hier voor een overzicht van alle attracties en activiteiten die bij de pas zijn inbegrepen.

Voordelen van een New York pas

Het grote voordeel van de New York Pass is dat u een onbeperkt aantal attracties en tours kunt bezoeken en doen, zolang deze in de pas inbegrepen zijn. In tegenstelling tot passen waar u vooraf een beperkt aantal attracties beslist, zoals de Explorer Pass of de Sightseeing Flex Pass. Houd er wel rekening mee dat u met deze pas dezelfde locatie niet meer dan één keer kunt bezoeken.

De pas bevat maar liefst 100 attracties en activiteiten, dus u zult genoeg keus hebben om uw dagen in New York mee te vullen. U heeft toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals het Empire State Building, Top of the Rock, Edge, Museum of Natural History, MoMA, Hop-on Hop-off bus tours en Circle Line boottochten. De pas bevat ook andere activiteiten waar u wellicht niet aan had gedacht, zoals een gospeltour in Harlem, fietsverhuur, Luna Park en u kunt zelfs naar een wedstrijd van de New York Yankees.

Stel voor dat u twijfelt tussen de New York Pass en de Sightseeing Day Pass, die dezelfde onbeperkte optie biedt voor de duur van uw keuze. In dat geval zijn het de inbegrepen attracties die u kunt bezoeken die u zullen helpen beslissen. Als u bijvoorbeeld het 9/11 Museum wilt bezoeken, dan is het goed om te weten dat deze attractie niet is inbegrepen in de Sightseeing Day Pass. Ook als u vooraf de ferry naar het Vrijheidsbeeld wilt boeken, is dit niet mogelijk met de Sightseeing Day Pass. De keuze valt dan logischerwijs op de New York Pass, waarmee u vooraf wel kunt reserveren.

Goed om te weten: Met de New York Pass kunt u het nieuwste observatiedek van de stad, Summit, niet bezoeken. Deze attractie is zo uniek dat hij in geen enkele voordeelpas van NYC is inbegrepen. Vergeet niet uw tickets voor Summit van tevoren te boeken.

Voordeelpas voor New York - Edge Voordeelpas voor New York - Vrijheidsbeeld

Een aanbod onder voorbehoud van wijzigingen

Zoals bij alle kortingspassen is de selectie van attracties en tours in de New York Pass onder voorbehoud. Sommige activiteiten kunnen van de lijst worden verwijderd en nieuwe kunnen worden toegevoegd. U heeft toegang tot de activiteiten die in uw pas zijn inbegrepen op het moment van uw bezoek, niet wanneer u uw toeristenkaart voor New York boekt. Het is daarom erg belangrijk om de lijst met attracties en tours die in uw pas zijn inbegrepen kort voor vertrek te controleren.

Hoe werkt de New York Pass?

De New York Pass is een dagpas voor activiteiten in New York, dat wil zeggen, gekozen voor een aantal dagen. Met andere woorden, hij is geldig voor een bepaald aantal dagen: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 10. U kiest zelf hoe lang u wilt. Zodra u uw pas voor de eerste keer in New York gebruikt, kunt u een onbeperkt aantal attracties en activiteiten, die in de pas zijn inbegrepen, bezoeken voor het aantal dagen dat u heeft gekozen.

Aantal opeenvolgende dagen

Het is belangrijk om te onthouden dat de dagen van uw New York Pass opeenvolgend moeten zijn. U kunt uw New York pas dus niet 2 dagen gebruiken, 3 dagen pauzeren en dan weer 2 dagen gebruiken als u bijvoorbeeld voor een 4-daagse pas hebt gekozen.

De eerste dag waarop uw pas voor New York geldig is, is de dag waarop u uw pas voor het eerst scant om toegang te krijgen tot een attractie of tour in New York. Deze dag telt als de eerste dag van gebruik, ongeacht het tijdstip van uw eerste bezoek. Het is daarom beter om uw pas ‘s ochtends te gebruiken, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de attracties die zijn inbegrepen in uw kortingspas voor New York.

Volwassenenpas en kinderpas

De New York Pass is er in twee leeftijdscategorieën: de kinderpas voor kinderen van 3-12 jaar en de volwassenenpas voor iedereen van 13 jaar en ouder. Kinderen onder de 3 jaar hebben geen pas nodig, omdat ze gratis gebruik kunnen maken van de attracties. Sommige attracties bieden gratis toegang voor kinderen van 3 tot 5 jaar, maar dit is niet overal het geval. Een pas voor uw kind in deze leeftijdsgroep is dus afhankelijk van de attracties en activiteiten die u heeft gepland.

Praktisch gezien is het eenvoudiger om een pas te nemen voor kinderen vanaf 3 jaar. Zo heeft u hetzelfde kaartje voor het hele gezin zonder dat u speciaal naar de kassa hoeft te gaan om een gratis kaartje op te halen. Als u twijfelt, stuur dan gerust een mailtje naar [email protected]. Ik adviseer u graag over de beste optie voor u en uw gezin.

Reserveringen

Voor de meeste attracties en activiteiten in uw pas voor New York hoeft u niet van tevoren te reserveren. U hoeft alleen maar uw pas te laten zien bij de ingang en u kunt gaan! In sommige gevallen moet u op vertoon van uw pas een ticket halen voor een bepaald tijdslot. Als het erg druk is, kunt u misschien niet meteen naar binnen, maar kan u een tijdstip voor later op de dag kiezen. Voor sommige bezienswaardigheden en tours moet u van tevoren reserveren. Om erachter te komen of u wel of niet moet reserveren, kijk hier.

Voordeelpas voor New York - Fietsen Voordeelpas voor New York - 9/11 Museum

Wanneer moet u uw goedkope tickets voor New York kopen?

U kunt het beste uw kortingspas voor New York kopen voordat u vertrekt. Daar zijn verschillende redenen voor:

  • Door het van tevoren te kopen, heeft u meer tijd om uw reserveringen te maken voor de attracties waarvoor het nodig is.
  • Als u het vroeg doet, dan kunt u profiteren van online kortingen, wat niet het geval is als u wacht tot u in New York bent.
  • U neemt geen risico door vooraf te boeken, want de pas heeft een lange geldigheidsperiode en flexibele aankoopvoorwaarden.

Prijs

De prijzen van de New York Pass staan hieronder per leeftijdsgroep en geldigheidsperiode:

3 dagen 4 dagen 5 dagen 7 dagen 10 dagen
Volwassenen $339 $246 $389 $284 $444 $323 $509 $362 $569 $381
3-12 jaar $239 $189 $289 $218 $339 $251 $389 $277 $429 $286

Over het algemeen worden de prijzen aan het begin van elk jaar rond februari verhoogd. Als u de kans krijgt, vergeet dan niet om te boeken voordat de prijzen stijgen. Er zijn ook regelmatig promoties gedurende het jaar. En vergeet niet mijn kortingscode te gebruiken! Vul hem in tijdens het boekingsproces om nog meer te besparen op je toegangskaarten voor New York.

Koop uw New York Pass hier

Geldigheid

Zodra u uw pas voor New York heeft geboekt, heeft u 24 maanden de tijd om deze te activeren. U kunt de pas dus ruim voor uw reis kopen om te profiteren van de beste aanbiedingen zodra deze beschikbaar zijn!

Eenmaal geactiveerd is uw pas geldig voor het aantal opeenvolgende dagen dat u tijdens het boeken heeft gekozen. Goed om te weten: vooraf boeken, zoals nodig is voor bepaalde tours, activeert uw pas niet. De activering treedt pas in werking wanneer u uw pas voor de eerste keer scant in New York.

Annulering

De New York Pass biedt een grote flexibiliteit, zowel in de keuze van de attracties als in het gebruik ervan. Als u uw pas niet heeft gebruikt, als u van gedachten verandert of als uw reis naar New York moet worden uitgesteld, heeft u 365 dagen de tijd om een annuleringsverzoek in te dienen en het volledige aankoopbedrag terug te krijgen. U kunt dus zonder enig risico de pas aanschaffen.

Koop de voordeelpas voor New York in combinatie met de MetroCard

Wist u dat u uw New York kortingspas EN uw MetroCard voor het openbaar vervoer kunt krijgen VOORDAT u vertrekt? Maak het uzelf gemakkelijker en ga naar New York met uw pas voor bezienswaardigheden en openbaar vervoer al op zak. U kunt kiezen uit verschillende opties voor de New York Pass in combinatie met de Unlimited MetroCard. De MetroCards worden per post naar u opgestuurd en de passen per e-mail, dus houd voldoende tijd vrij om uw post te ontvangen voor de grote dag!

Koop uw New York Pass + MetroCard hier

Voordeelpas voor New York - boottochten

Welke voordeelpas voor New York moet ik nemen?

Er zijn verschillende opties, waaronder de New York Pass, een geweldige manier om het meeste uit uw verblijf in New York te halen. Lees hier meer.

Is de New York Pass de moeite waard?

Ja. De New York Pass is een geweldige keuze voor maximaal sightseeing in New York en biedt veel waar voor uw geld. Hij is flexibel en gemakkelijk te gebruiken, waardoor u geld bespaart wanneer u meerdere attracties per dag bezoekt. Lees hier meer.

Hoe werkt de New York Pass?

Als u eenmaal uw New York Pass heeft, hoeft u in New York niets extra’s te betalen om onbeperkt toegang te krijgen tot de inbegrepen attracties. Hier vindt u alle informatie over geldigheid, boekingen en de attracties die bij de pas zijn inbegrepen.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets