Helikoptervluchten routes in New York

Koop tickets nu
Helikoptervluchten routes in New York

Wat ziet u precies tijdens een helikoptervlucht boven New York? Voor foto’s van de helikoptervluchten kunt u hier kijken. Maar wat is de weg die ze vliegen en waarom zou u een langere vlucht nemen of juist een kortere? Die vragen kreeg ik vaak en daarom deze pagina.

Hieronder vindt u een beschrijving van de verschillende vluchten, drie van de routes zijn afgebeeld op de kaart. Er zijn geen helikoptervluchten meer vanuit Manhattan op zondag. Hierdoor zijn de andere dagen sneller volgeboekt, dus reserveer uw plaatsen voor vertrek naar New York.

Contents

Manhattan Sky, Scenic en Grand Island Helicopter Tour

De rode lijn is de Manhattan Sky Tour. Deze helikoptervlucht duurt ongeveer 12-15 minuten en is het kortste van de drie. De prijs is ongeveer € 237 en deze vlucht is daarmee het goedkoopst.

Boek hier de Manhattan Sky Tour
Boek hier de Manhattan Sky Tour met alle kosten inbegrepen

De gele lijn is de Scenic Tour. U ziet hetzelfde als de rode lijn (Manhattan Sky Tour), maar u vliegt verder richting Harlem en ziet zelfs het Yankees Stadium vanuit de lucht. Deze toch duurt ongeveer 18 minuten en kost ongeveer € 266.

Boek hier de Scenic Tour
Boek hier de Scenic Tour met alle kosten inbegrepen

De blauwe lijn is de Grand Island Tour. Dit is de langste tour en kost ook het meest. U vliegt onder andere naar Staten Island en helemaal naar de Bronx. Uiteraard ziet u hetzelfde als bij de rode en gele lijn, alleen dan nog veel meer. De prijs is ongeveer € 351.

Boek hier de Grand Island Tour
Boek hier de Grand Island Tour met alle kosten inbegrepen

Helikoptervlucht op zondag

De vluchten hierboven vertrekken vanuit Manhattan. In verband met de strikte regulering mogen deze niet op zondag plaatsvinden. Wilt u toch graag een helikoptervlucht op zondag doen? Dan kunt u een voordelige vlucht boeken vanuit New Jersey.

Boek uw helikoptervlucht op zondag hier

Helikoptervluchten routes in New York - Manhattan Skyline Helikoptervluchten routes in New York - Govenors Island

Avondvlucht

Als u echt iets spectaculairs wilt doen, boek dan een avondvlucht! Bekijk de lichten van New York van bovenaf terwijl u onder andere langs het Vrijheidsbeeld, het Empire State Building en Times Square komt. De vlucht vertrekt vanuit New Jersey en u kunt er met de trein komen vanaf Penn Station.

Boek de Avondvlucht vanuit New Jersey hier

Privé Helikoptervlucht

Wilt u een privé helikoptervlucht en speelt geld geen rol? Dan is dit uw kans! Tijdens deze vlucht ziet u de populairste uitzichten van New York, alleen of met uw vrienden, familie of geliefde. Er kunnen maximaal 5 mensen in de helikopter zitten, dus als u maar met z’n tweeën bent, dan zullen de overige zitplaatsen leeg zijn en heeft u de hele helikopter voor uzelf. Dit is geweldig om te doen als u iets belangrijks te vieren heeft.

Boek een privé helikoptervlucht vanuit Westchester hier

Extra Informatie

Belangrijk! Nadat u uw vlucht heeft geboekt, moet u contact opnemen met de touroperator om de exacte datum en het tijdstip van uw boeking te bevestigen. Zodra u online heeft geboekt, ontvangt u een voucher per e-mail met daarin alle contactinformatie van de operator. Ik adviseer u om minstens twee weken van tevoren contact met ze op te nemen. Als u binnen twee weken voordat u wilt vliegen boekt, neem dan meteen contact op met de operator om de tijd en datum te bevestigen. Hoe eerder u uw boeking bevestigt, hoe meer tijdstippen er nog beschikbaar zijn.

Als uw plannen bij aankomst in New York veranderen en u uw helikoptervlucht wilt omboeken, kunt u dat doen door contact op te nemen met de touroperator.

new york helikopter plattegrond

Welke route vliegen de helikopters in New York?

Er zijn drie hoofdroutes voor helikoptervluchten in New York. Op de kaart kunt u zien welke route ze vliegen en langs welke bezienswaardigheden u komt.

Hoelang duurt een helikoptervlucht?

Helikoptervluchten variëren van 12 tot 25 minuten. Lees mijn tips om erachter te komen welke vlucht u het best kunt nemen.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets