Blue Man Group in New York Tickets

Blue Man Group in New York Tickets

Bestel hier uw tickets

Wat kunt u verwachten als u Blue Man Group in New York tickets koopt? U moet er eigenlijk geweest zijn om te kunnen begrijpen wat het precies inhoudt, maar daar heeft u natuurlijk niet zoveel aan. Ik zal dus mijn best doen om uit te leggen hoe de Blue Man Group theatershow eruit ziet. In het Astor Place Theater zetten drie kale blauwe mannen zonder oren een geweldige show neer! Deze blauwe ‘wezens’ praten niet, sterker nog, ze maken helemaal geen geluid. Ze zijn op een missie om het publiek kennis te laten maken met hun bijzondere gadgets, dus wees voorbereid op een leuke avond vol verrassingen! Koop theatertickets makkelijk online voor u naar New York gaat, dat bespaart u tijd en geld.

Koop uw kaartjes voor Blue Man Group hier

Koop Blue Man Group tickets, u betaalt geen servicekosten en kunt tickets ophalen bij het theater!

Uniek entertainment

Zelf omschrijft de groep zich als volgt: “Weet u nog dat u klein was en een van uw imaginary friends uw hand pakte en u naar een wereld leidde die eruitzag als die van u, maar dan helderder? Nee? Ik ook niet. De Blue Man Group is ook zo.”

De vorm van entertainment van deze drie mannen is uniek en nergens anders te vinden. Ze combineren muziek, techniek en comedy tot een show die leuk is voor alle leeftijden. De show is begonnen in 1991, waarmee het een van de langstlopende off-Broadway* producties van New York is. U zult ongetwijfeld aan het lachen worden gebracht door de reacties van de blauwe mannen op hedendaagse gadgets. Ze zijn zowel nieuwsgierig als verbaasd. En u zult onder de indruk zijn van de sci-fi drumstellen, LED-screen denkwolkjes en andere coole objecten die ze zelf hebben ontwikkeld. U denkt misschien dat deze show niks voor u is, maar ik garandeer u echt een leuke avond in het theater!

Blue Man Group in New York Tickets - Drums Blue Man Group in New York Tickets - Blue Man in het publiek

Hoe koopt u Blue Man Group in New York tickets?

Blue Man Group tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een bevestiging per e-mail met de officiële voucher. Op deze voucher staat alle informatie die u nodig heeft. Op de dag van de voorstelling liggen de kaartjes klaar bij de kassa van het theater. Deze kunnen tot uiterlijk 30 minuten voor de show opgehaald worden op vertoon van een geldig identiteitsbewijs.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Koop uw kaartjes voor Blue Man Group hier

Blue Man Group in New York Tickets - Drummer Blue Man Group in New York Tickets - On Stage

Waarom kopen via NewYork.nl?

 • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
 • Gegarandeerd de best beschikbare plekken op het moment dat u boekt
 • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
 • Betrouwbaar, veilig en snel
 • Betalen met iDeal, creditcard, Bancontact of PayPal
 • Flexibel! Als u voor een flexticket kiest, dan heeft u de mogelijkheid om tot 10 dagen voor de show te annuleren.

Stuur me een e-mail op [email protected] als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Erics Tip: Wie heeft er niet gehoord van de Blue Man Group? Er is een reden dat deze show een internationaal succes is; het is heel erg vermakelijk. Het is slapstick in de puurste vorm, neem uw kinderen dus mee! Ik zat op poncho-plekken, leuk en dichtbij het podium… Als u al eens eerder naar de Blue Man Group bent geweest zult u niets nieuws zien, dus kijk dan eens naar STOMP.

Informatie over de show

 • Geschikt voor kinderen van 8 jaar en ouder. Kinderen onder de 4 worden niet toegelaten in het theater.
 • Duur: 1 uur en 45 minuten, zonder pauze
 • Locatie: Astor Place Theater, 434 Lafayette Street

Koop uw kaartjes voor Blue Man Group hier

Wilt u niet de Blue Man Group zien?

Kijk hier voor een overzicht van andere Broadwayshows

* Een ‘off-Broadwaymusical’ is in een kleiner theater dan gebruikelijk bij Broadwaymusicals. De maximale capaciteit is 100-499 personen.

Aankomende voorstellingen

  Bestel hier uw tickets voor Blue Man Group Bestel hier uw tickets

  Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

  Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

  Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


  Zoek tickets
  van
  tot
  Zoek tickets