Vrijheidsbeeld New York Avondrondvaart (60 min.)

Koop tickets nu
Vrijheidsbeeld New York Avondrondvaart

Met de Vrijheidsbeeld New York avondrondvaart is het heel aannemelijk dat uw avond er een wordt om nooit te vergeten. Zorg dus voor goed gezelschap, tijdens deze cruise langs Manhattan bij zonsondergang. Terwijl de stad baadt in het licht van de avondzon, vaart u in een uur tijd over de East River, richting het Vrijheidsbeeld. U ziet de Brooklyn Bridge als nooit tevoren en kunt zich vergapen aan de schitterende lichtjes van de beroemdste skyline ter wereld: die van New York! De sightseeingboot vertrekt van de South Street Seaport (neem metro 2 of 3 naar Fulton Street en loop richting de haven). Zorg ervoor dat u een halfuur van te voren aanwezig bent, zodat u goede plekken kunt bemachtigen.

Boek uw tickets voor de avondrondvaart hier 

Skyline in de avond

Leun achterover en geniet van de indrukwekkende skyline, terwijl u in de richting van het Vrijheidsbeeld vaart. Deze rondvaart is de ideale manier om te ontspannen na een dag winkelen, en de gids vermaakt u met feitjes en verhalen over de geschiedenis van New York City.

Erics Tip: Mocht u iets willen eten voor de rondvaart begint, dan is het helaas lastig om in deze buurt echt lekker uit eten te gaan. De beste optie zou zijn om richting Wall Street te lopen. Daarom raad ik u aan om voor de boottocht iets lichts te eten, en pas daarna uitgebreid te dineren. Geen zorgen: restaurants blijven hier tot laat open!

Praktische Informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher die u kunt uitprinten en gebruiken als uw ticket voor de boottocht.

  • Deze tour is seizoensgebonden
  • Wees alstublieft 30 minuten voor vertrek aanwezig
  • Duur: 1 uur
  • Vertrekt van: South Street Seaport
  • Vertrektijd: 19.00 uur

Boek hier uw Vrijheidsbeeld New York avondrondvaart

Langs het Statue of Liberty met een boottour Uitzich skyline New York vanaf een boottour

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets