Menu
Circle Line: Harbor Lights Cruise (2 uur)

Circle Line: Harbor Lights Cruise (2 uur)

Koop tickets nu
Circle Line: Harbor Lights Cruise - Vrijheidsbeeld bij zonsondergang

Boek de Circle Line Harbor Lights Cruise om de skyline van Manhattan en het Vrijheidsbeeld te bewonderen tijdens de zonsondergang. De sfeer aan boord is uniek, omdat iedereen onder de indruk is van het uitzicht op Manhattan en natuurlijk vermaakt wordt door het doorlopende commentaar. Als u een onvergetelijke dag in New York wilt hebben, dan is deze avond boottocht aan te raden.

Boek uw Harbor Lights Cruise tickets hier

Het Vrijheidsbeeld en Brooklyn Bridge

Een hoogtepunt tijdens deze twee uur durende boottocht is de gids die allerlei informatieve, interessante en grappige wetenswaardigheden over de stad vertelt. Als u deze tocht tijdens uw vakantie maakt, heeft u gegarandeerd een leuke tijd en misschien leert u er zelfs ook wat van door het commentaar van de gids. Als u alles goed wilt kunnen horen, raad ik u aan binnen te gaan zitten. Als u de beroemde plekken vanaf het dek buiten bekijkt, kan het wat lastig zijn om de gids te horen door de wind en het gekwetter van medepassagiers. Ga op tijd naar buiten om het Vrijheidsbeeld in al haar glorie van dichtbij te zien – en neem uw jas mee, het kan erg fris worden, ook in de zomer. Houd uw camera gereed om foto’s te maken van de indrukwekkende Brooklyn Bridge als u eronderdoor vaart. Aan boord van de boot zijn hapjes, drankjes en souvenirs te koop.

Circle Line: Harbor Lights Cruise - Brooklyn Bridge en One World Trade Center Circle Line: Harbor Lights Cruise - Vrijheidsbeeld bij zonsondergang

Praktische Informatie

Na uw aankoop, ontvangt uw ticket per e-mail. Met dit ticket (geprint of op uw smartphone) kunt u direct boarden.

  • Duur: 2 uur
  • Vertrektpunt: Pier 83 (loopafstand van Port Authority Bus Terminal)
  • Vertrektijden:
    • 15 maart – 30 december: dagelijks om 19.00 uur
    • Geen boottochten op 4th of July, Thanksgiving, eerste kerstdag en Oudejaarsavond

Boek uw Harbor Lights Cruise tickets hier

Uizicht Manhattan van een boot Statue of Liberty boottour 's avonds in New York

Cruise Route

Circle Line New York Harbour Lights Cruise - Route

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets