Circle Line: Harbor Lights Cruise (2 uur)

Koop tickets nu
Circle Line: Harbor Lights Cruise

Boek de Circle Line Harbor Lights Cruise om de skyline van Manhattan en het Vrijheidsbeeld te bewonderen tijdens de zonsondergang. De sfeer aan boord is uniek, omdat iedereen onder de indruk is van het uitzicht op Manhattan en natuurlijk vermaakt wordt door het doorlopende commentaar. Als u een onvergetelijke dag in New York wilt hebben, dan is deze avond boottocht aan te raden.

Boek uw Harbor Lights Cruise tickets hier

Contents

Het Vrijheidsbeeld en Brooklyn Bridge

Een hoogtepunt tijdens deze twee uur durende boottocht is de gids die allerlei informatieve, interessante en grappige wetenswaardigheden over de stad vertelt. Als u deze tocht tijdens uw vakantie maakt, heeft u gegarandeerd een leuke tijd en misschien leert u er zelfs ook wat van door het commentaar van de gids. Als u alles goed wilt kunnen horen, raad ik u aan binnen te gaan zitten. Als u de beroemde plekken vanaf het dek buiten bekijkt, kan het wat lastig zijn om de gids te horen door de wind en het gekwetter van medepassagiers. Eventueel kunt u ook de gratis meertalige (helaas geen Nederlands) app downloaden, hiermee heeft u een audiogids tot uw beschikking.

Ga zeker ook op tijd naar buiten om het Vrijheidsbeeld in al haar glorie van dichtbij te zien – en neem uw jas mee, het kan erg fris worden, ook in de zomer. Houd uw camera gereed om foto’s te maken van de indrukwekkende Brooklyn Bridge als u eronderdoor vaart. Aan boord van de boot zijn hapjes, drankjes en souvenirs te koop.

Erics Tip: “Een andere cruise die je kunt nemen, is de Hudson River Dinner Cruise. De optie kost iets meer, maar onderweg kun je genieten van Mexicaans eten en een drankje. Vaar langs het Vrijheidsbeeld, de skyline van Manhattan en vele andere bekende bezienswaardigheden.”

Praktische Informatie

Na uw aankoop, ontvangt uw voucher per e-mail. Met deze voucher (geprint of op uw smartphone) kunt u uw ticket ophalen aan de kassa.

  • Duur: 2 uur
  • Vertrekpunt: Pier 83 (loopafstand van Port Authority Bus Terminal)
  • Vertrektijden:
    • 1 januari – 31 december: dagelijks om 19.00 uur
    • Geen boottochten op 4th of July, Thanksgiving en eerste kerstdag

Boek uw Harbor Lights Cruise tickets hier

Circle Line: Harbor Lights Cruise - Skyline

Cruise Route

Circle Line New York Harbour Lights Cruise - Route

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets