Brooklyn Brewery en Bier Tour

Koop tickets nu
Brooklyn Brewery en Bier Tour

De Brooklyn Brewery en Bier Tour is echt iets voor u als u zich als bierliefhebber altijd al heeft willen verdiepen in de verschillende bieren en brouwerijen die in New York te vinden zijn. Onder leiding van een vakkundige gids toert u langs New Yorkse bierhotspots, om meer te leren over de geschiedenis van de brouwerijen en hun producten, en natuurlijk krijgt u ook de kans om wat lokale biertjes te proeven!

Boek de Brooklyn Brewery en Bier Tour hier

Contents

Brooklyn Brewery en Bier Tour

De biertour begint bij Wild East Brewing Company, een brouwerij midden in Brooklyn. Ze brouwen hun bieren met zowel traditionele technieken als moderne innovaties, wat resulteert in een verscheidenheid aan klassieke en vooruitstrevende bieren. Hier kunt u een van hun hazy IPA’s, barrel-aged bier of farmhouse ale proeven.

Na uw bezoek aan de brouwerij gaat u richting Sunset Park in Brooklyn. Hier bezoekt u Five Boroughs Brewing. Zoals de naam al zegt, komen de brouwers uit de vijf stadsdelen van New York om bieren te creëren die een eenheid vormen. U kunt niet alleen hun IPA, Pilsner of Hoppy Lager proeven, maar u krijgt ook een kijkje in hun kwaliteitslaboratorium.

De laatste stop van de tour is bij Big aLICe Barrel Room (nee, dat is geen typefout). Dit is een licentiebrouwerij van de staat New York, wat betekent dat ze uitsluitend met boeren uit de staat werken om echt lokale bieren te maken. Probeer een van hun bekroonde sours, stouts of lagers.

Praktische informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher, die u kunt uitprinten en gebruiken als uw ticket voor de tour, of kunt laten zien als mobiel ticket op uw smartphone.

  • Duur: 3,5 uur
  • Vertrekpunt: Wild East Brewing Company in Brooklyn

Boek de Brooklyn Brewery en Bier Tour hier

Brooklyn Brewery en Bier Tour - hotspot Brooklyn Brewery en Bier Tour - Local brewery

Brooklyn Kroegentocht

Vindt u de bovenstaande tour wat te duur? Kies dan voor deze voordeligere optie. Hierbij bezoekt u verschillende bars en clubs in Brooklyn. Daarnaast neemt de gids u mee door de omliggende wijk Williamsburg, waar u een tour krijgt en een leuke avond uit.

Boek de Brooklyn Kroegentocht hier

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets