Brooklyn Brewery en Bier Tour

Brooklyn Brewery en Bier Tour

De Brooklyn Brewery en Bier Tour is echt iets voor u als u zich als bierliefhebber altijd al heeft willen verdiepen in de verschillende bieren en brouwerijen die in New York te vinden zijn. Onder leiding van een vakkundige gids toert u langs vier New Yorkse bierhotspots, om meer te leren over de geschiedenis van de brouwerijen en hun producten, en natuurlijk krijgt u ook de kans om wat lokale biertjes te proeven!

Boek de Brooklyn Brewery en Bier Tour hier

Deze tour is op dit moment niet beschikbaar. Als alternatief kunt u de Underground Brooklyn Brew Tour doen.

Vier brouwerijen in New York

De tour start bij Birreria Brewery in Flatiron District. Het is een van de weinige brouwerijen in Manhattan. Hier proeft u van het huisgebrouwen bier, voor u koers zet richting de volgende en meest bekende stop van de tour: Brooklyn Brewery in Williamsburg. De bieren van Brooklyn Brewery, waaronder de Brooklyn Lager, zijn in New York erg populair en veroveren inmiddels ook de rest van de wereld. Zelfs in Nederland zijn ze al verkrijgbaar. Deze ‘craft beers’ zijn dan ook een must-taste tijdens een biertour door New York.

De volgende stop is Spuyten Duyvil, ook in Brooklyn. Dit is geen brouwerij, maar een bar, die is uitgeroepen tot het beste biercafé van New York. Hier mag u proeven van verschillende ambachtelijk gebrouwen bieren, gecombineerd met vlees- en kaassnacks. Na deze beer tasting experience gaat u naar de laatste stop. Goed om te weten is dat het vervoer tussen de locaties bij de prijs is inbegrepen. De laatste stop is SingleCut Beersmiths in Astoria, Queens, waar de laatste bierproeverij plaatsvindt. Aan het eind van de tour brengt de gids u terug naar Manhattan, waar u kunt kiezen uit verschillende plekken om u weer te laten afzetten.

Praktische informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher, die u kunt uitprinten en gebruiken als uw ticket voor de tour, of kunt laten zien als mobiel ticket op uw smartphone.

  • Duur: 4,5 uur
  • Vertrekpunt: Birreria Brewery in Flatiron District, Manhattan
  • Vertrektijd: zaterdag en zondag om 11.30 uur

Boek de Brooklyn Brewery en Bier Tour hier

Brooklyn Brewery en Bier Tour - Birreria Brooklyn Brewery en Bier Tour - Brooklyn Brewery

Wandeltour met bierproeverij

Vindt u de bovenstaande tour wat te duur? Kies dan voor deze voordeligere optie. Hierbij bezoekt u verschillende bars en het proeflokaal van een brouwerij in Brooklyn, waar u kunt genieten van lokaal gebrouwen bier. Daarnaast neemt de gids u mee door de omliggende wijk Williamsburg, waar u een tour krijgt en geniet van een lunch met pizza.

Boek de Brouwerij Tour met Proeverij hier

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief