Menu
Stuur een Whatsappje naar +316 888 00 666
2.2m
Brooklyn, Queens en The Bronx Tour

Brooklyn, Queens en The Bronx Tour

Koop tickets nu
Brooklyn, Queens en The Bronx Tour

De Brooklyn, Queens en The Bronx tour is een prima manier om de minder bekende wijken van New York te ontdekken. Veel mensen die New York voor de eerste of tweede keer bezoeken, richten zich voornamelijk op Manhattan. Logisch ook, daar zijn tenslotte de meeste bekende bezienswaardigheden te vinden. Heeft u dit allemaal al gezien, of bent u gewoon geïnteresseerd in de minder toeristische kant van New York? Dan raad ik u deze bustour door Brooklyn, Queens en The Bronx aan. Het is een unieke manier om de authentieke cultuur van deze drie interessante wijken te ontdekken!

Boek uw Brooklyn, Queens en The Bronx Tour hier

New York, een stad vol contrasten

U vertrekt vanuit Manhattan, waar u op de bus stapt en de reis begint. U steekt de Harlem River over naar The Bronx en ziet het beroemde Yankee Statium, de thuisbasis van baseballteam de New York Yankees. U ziet ook graffiti en andere vormen van street art in The Bronx.

De bus rijdt verder naar Queens, terwijl u onderweg de skyline kunt bewonderen. U zult versteld staan van het grote contrast tussen de twee wijken. Het belangrijkst is de smeltkroes van verschillende etniciteiten die samenleven in Queens, waardoor er in deze wijk de meeste etnische restaurants van de wereld zijn. U komt ook voorbij het Citi Field Stadium, thuishaven van de New York Mets.

Brooklyn, Queens en The Bronx Tour - Queens Brooklyn, Queens en The Bronx Tour - Yankee Stadium

Smeltkroes

Last but not least gaat u naar Brooklyn, waar u met eigen ogen kunt zien dat Brooklyn een belangrijke rol heeft gespeeld in het creëren van een hipstergeneratie, door de hotspots en levendige buurt. U ziet ook de authentieke Joodse wijk, waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan.

Tijdens de tour wordt er op verschillende plaatsen gestopt om rond te kijken en foto’s te maken. Gedurende de hele rit vertelt de gids u alles over de wijken terwijl u erdoor komt en tegelijk kunt u luisteren naar authentieke New Yorkse hiphop die op de achtergrond speelt. Deze tour laat u de contrasten ontdekken tussen de verschillende wijken van New York, die deze stad zo’n interessante smeltkroes maken.

Praktische informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher die u kunt uitprinten en gebruiken als uw ticket voor de tour of op uw smartphone kunt laten zien als mobile ticket.

  • Duur: ongeveer vier uur
  • Vertrekpunt: Manhattan
  • Vertrektijd: dinsdag, donderdag en zaterdag om 09.00 uur

Boek uw Brooklyn, Queens en The Bronx Tour hier

Brooklyn, Queens en The Bronx Tour - Graffiti in Williamsburg Brooklyn, Queens en The Bronx Tour - Williamsburg

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets