Brooklyn, Queens en The Bronx Tour

Koop tickets nu
Brooklyn, Queens en The Bronx Tour

De Brooklyn, Queens en The Bronx tour is een prima manier om de minder bekende wijken van New York te ontdekken. Veel mensen die New York voor de eerste of tweede keer bezoeken, richten zich voornamelijk op Manhattan. Logisch ook, daar zijn tenslotte de meeste bekende bezienswaardigheden te vinden. Heeft u dit allemaal al gezien, of bent u gewoon geïnteresseerd in de minder toeristische kant van New York? Dan raad ik u deze bustour door Brooklyn, Queens en The Bronx aan. Het is een unieke manier om de authentieke cultuur van deze drie interessante wijken te ontdekken!

Boek uw Brooklyn, Queens en The Bronx Tour hier

New York, een stad vol contrasten

U vertrekt vanuit Manhattan, waar u op de bus stapt en de reis begint. U steekt de Harlem River over naar The Bronx en ziet het beroemde Yankee Stadium, de thuisbasis van baseballteam de New York Yankees. U ziet ook verschillende vormen van street art in The Bronx. Een van de hoogtepunten van de tour is een bezoek aan Bronx Little Italy, ook wel het ‘echte Little Italy’ van New York genoemd.

De bus rijdt verder naar Queens, terwijl u onderweg de skyline kunt bewonderen. U zult versteld staan van het grote contrast tussen de twee wijken. Het belangrijkst is de smeltkroes van verschillende etniciteiten die samenleven in Queens, waardoor er in deze wijk de meeste etnische restaurants van de wereld zijn. U komt ook voorbij het Citi Field Stadium, thuishaven van de New York Mets, en stopt vlakbij bij de Unisphere in Flushing Meadows. Deze wereldbol is een van de bekendste bezienswaardigheden in Queens.

Erics Tip: Ik heb echt genoten van deze tour, met name van het bezoek aan Bronx Little Italy. Hier heeft u genoeg tijd om de typische markt te ontdekken waar de locals hun boodschappen doen. Ik raad aan om de heerlijke cannoli en ijskoffie te proberen (op eigen kosten).

Brooklyn, Queens en The Bronx Tour - Bronx Little Italy Brooklyn, Queens en The Bronx Tour - Yankee Stadium

Smeltkroes

Last but not least gaat u naar Brooklyn, waar u met eigen ogen kunt zien dat Brooklyn een belangrijke rol heeft gespeeld in het creëren van een hipstergeneratie, door de hotspots en levendige buurt. U ziet ook de authentieke Joodse wijk, waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan, en het sfeervolle DUMBO. De tour eindigt in Little Italy in Manhattan, maar u kunt er ook voor kiezen om in DUMBO te eindigen en vervolgens over de Brooklyn Bridge terug te wandelen naar Manhattan.

Tijdens de tour wordt er op verschillende plaatsen gestopt om rond te kijken en foto’s te maken. Gedurende de hele rit vertellen meertalige gidsen u alles over de wijken terwijl u erdoor komt. Deze tour laat u de contrasten ontdekken tussen de verschillende wijken van New York, die deze stad zo’n interessante smeltkroes maken.

Praktische informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher die u kunt uitprinten en gebruiken als uw ticket voor de tour of op uw smartphone kunt laten zien als mobile ticket.

  • Duur: ongeveer vier uur
  • Vertrekpunt: Manhattan
  • Vertrektijd: dinsdag, donderdag en zaterdag om 09.00 uur

Boek uw Brooklyn, Queens en The Bronx Tour hier

Brooklyn, Queens en The Bronx Tour - Bronx Street Art Brooklyn, Queens en The Bronx Tour - Unisphere

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets