Paasweekend deal: tot 30% extra korting op de New York Pass + 1 extra dag Hop-on Hop-off bus!
Klik en bestel vandaag de New York Pass hier!

Menu
Carmine’s Familie Restaurant in New York

Carmine’s Familie Restaurant in New York

Carmine's Familie Restaurant in New York

Carmine’s familie restaurant in New York serveert Italiaans eten en is perfect voor grotere groepen en families. Een bezoekje aan dit familie restaurant staat garant voor een gezellige en betaalbare avond. De gerechten op het menu zijn om te delen. De prijzen lijken misschien hoog, maar doordat alle gerechten gedeeld kunnen worden valt de rekening uiteindelijk mee!

Italiaans Familie Restaurant

Carmine’s heeft twee locaties: Carmine’s in de Upper West Side en Carmine’s Times Square. Er worden Zuid-Italiaanse gerechten geserveerd. Denk aan verse zeevruchten, typische Italiaanse vleesgerechten, heerlijke pasta’s en antipasti. De porties zijn groot genoeg om te delen. Samen met uw tafelgenoten kunt u gemakkelijk één schaal per gang bestellen. Het beste is het als u met een groep van vier of meer gaat, omdat de schalen bedoeld zijn voor vier personen.

Menu

Carmine’s heeft een uitgebreid menu. Als voorgerecht kies ik (of eigenlijk wij) bijna altijd voor de Baked Clams; een heerlijk gerecht met veel knoflook. Als hoofdgerecht raad ik de vegetarische Penne alla Vodka aan, pasta met wodka-knoflooksaus. Meestal heb ik ook zin om een stuk vlees te bestellen. Daarom kies ik voor de Veal Parmigiana als bijgerecht: gepaneerde kalfskotelet met gesmolten mozzarella en een lekker Italiaans tomatensausje. Zin in een Italiaanse verrassing? Ga dan voor de Four Pasta Special! Ik hoef geen twee keer na te denken over het dessert: huisgemaakte tiramisu natuurlijk.

Carmine’s: toen en nu

In 1990 openden Artie Cutler, Godfrey Polistina en Michael Ronis de eerste Carmine’s in de Upper West Side. Het was Cutlers idee om avond na avond een Italiaans-Amerikaanse huwelijkssfeer te creëren. De porties moesten groot genoeg zijn om met vrienden en familie te delen. Het Amerikaanse Golden Age interieur heeft veel Italiaanse restaurant in de Verenigde Staten geïnspireerd. Het legendarische Italiaanse familie restaurant heeft nu verschillende vestigingen in en buiten New York, maar de visie is in de loop der jaren niet veranderd. Het fantastische eten, de goede wijn en de sfeer zorgen ervoor dat u zich direct thuisvoelt.

Carmine's Familie Restaurant in New York - Gebakken Mosselen Carmine's Familie Restaurant in New York - Penne alla Vodka

Erics Tip: Carmine’s is een goede keuze als u met een grotere groep bent. Heeft u tickets voor een Broadwaymusical? Ga voor of na de show naar Carmine’s in het Theater District. Persoonlijk ga ik het liefst naar Carmine’s in de Upper West Side omdat hier vooral locals komen in plaats van toeristen, daardoor is het ook wat rustiger. Reserveer voor beide vestigingen wel ruim van tevoren! Zeker als u er tijdens de vakantie uit eten wilt gaan. Met Thanksgiving of kerstmis eet ik graag bij Carmine’s met mijn familie en ik zorg ervoor dat ik mijn tafel ten minste drie maanden van tevoren heb gereserveerd.

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets