Cats op Broadway Tickets

Cats op Broadway Tickets

Cats op Broadway tickets kunt u eenvoudig voor vertrek online kopen. Mis deze unieke revival niet en koop uw theatertickets voor u naar New York gaat, om tijd en geld te besparen. De klassieker Cats is terug op Broadway! Deze vierde langstlopende Broadwaymusical aller tijden speelt na zestien jaar afwezigheid weer op the Great White Way. De show wordt opgevoerd in het Neil Simon Theatre. Cats is gebaseerd op het boek ‘Old Possum’s Book of Practical Cats’ van Thomas Stearns Eliot, maar het is inmiddels vooral bekend als de musical van Andrew Lloyd Webber. Geniet van een magische avond uit en ontdek het leven van een groepje katten op een levensgrote vuilnishoop.

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere musicals

Pratende Jellicle Cats

De musical Cats gaat over de Jellicle Cats, een uniek groepje pratende katten. Ze komen eens per jaar samen om hun bijzondere gaven te vieren. Old Deuteronomy is de wijze leider van de groep (en misschien ook wel vader van veel van de katten…). Hij zal op deze avond een van de Jellicle Cats aanwijzen om herboren te worden in een nieuw leven, ‘the Heaviside Layer’. Gedurende de musical zullen alle katten zich aan u voorstellen en maakt u kennis met onder andere de jonge witte kat Victoria, de luie Jennyanydots, de playboy Rum Tum Tugger en de glamoureuze Grizabella. Ondertussen bent u getuige van echt kattengedrag, zoals onderlinge ruzies, vreemde capriolen en ongelukjes.

Cats op Broadway Tickets - Solo Cats op Broadway Tickets - Samenspel

Hoe koop ik Cats op Broadway tickets?

Het kopen van tickets is eenvoudig. Hierboven kunt u de datum selecteren waarop u wilt gaan. U krijgt dan een overzicht te zien van welke kaartjes nog beschikbaar zijn. U kunt vervolgens aangeven hoeveel u er wilt, ze aan uw winkelmand toevoegen en meteen afrekenen. Nadat u betaald heeft, ontvangt u een bevestiging per e-mail met een voucher. Op de dag van de voorstelling kunt u de voucher minstens een uur van tevoren bij het theater inwisselen voor de tickets.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Waarom kopen via NewYork.nl?

  • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
  • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
  • Geen tussenpartijen, duidelijk bij wie u koopt
  • Betrouwbaar, veilig en snel
  • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash of PayPal
  • Als u voor een flexticket kiest, heeft u de mogelijkheid om tot 10 dagen voor de show te annuleren.

Stuur me een e-mail op [email protected] als u wilt boeken voor groepen van twaalf personen of meer.

Erics Tip: Ik heb het origineel niet gezien, maar er is me verteld dat er maar weinig is veranderd in deze revival. Dus als u de musical vroeger heeft gezien en het wilt herbeleven, zult u niet teleurgesteld worden. Degenen die het nog nooit hebben gezien, hebben er waarschijnlijk wel over gehoord. Het is zo iconisch dat u hem eigenlijk wel móet zien als u in New York bent. Er is geen duidelijke verhaallijn en de liedjes zijn soms lastig te begrijpen, maar u gaat dan ook niet naar Cats voor het verhaal, u gaat om liveoptredens van katten te zien op het podium! Wilt u de avond nog onvergetelijker maken? Vier het in stijl door een limousine in New York te huren en rijd over Broadway voordat u bij het theater aankomt.

Informatie over de voorstelling

  • Kinderen onder de 4 worden niet toegelaten in het theater
  • Duur: ongeveer 2 uur
  • Locatie: Neil Simon Theatre, 250 West 52nd Street
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief