Happy Hour Cruise in New York

Koop tickets nu
Happy Hour Cruise in New York

Met de Happy Hour Cruise in New York combineert u borreltijd met varen over de rivieren van New York. Sluit een dag vol sightseeing af met een drankje, terwijl u langs de prachtige skyline van Manhattan vaart. Deze cruise wordt veel gedaan door zowel locals als toeristen, waardoor u borrelt met een leuke mix van mensen. De Happy Hour Cruise is het hele jaar door te boeken. In de zomer geniet u van een heerlijke New Yorkse zomeravond, terwijl u in de winter onder het genot van een biertje of wijntje de lichtjes van de skyline kunt bewonderen.

Boek de Happy Hour Cruise hier

Alive After Five Cruise

Voor deze ‘Alive After Five Cruise’ gaat u aan boord bij Pier 15 in Downtown Manhattan. Deze pier is makkelijk te bereiken met de metro. Na de afvaart koerst de boot over de East River richting het zuidelijke puntje van Manhattan. Ontspan met een drankje terwijl u de dag van zich af laat glijden en de skyline van Downtown Manhattan voorbij ziet komen. Heeft u nog wat energie over? Dan zult u zich zeker vermaken met de muziek van de dj aan boord. Als u het liever wat rustiger aan doet, begeef u dan naar het dek en geniet van het mooie uitzicht op Manhattan. Wanneer u kiest voor ‘cruise only’ tickets kunt u aan boord hapjes en drankjes kopen. Kiest u voor een upgrade, dan zijn drankjes en/of eten inbegrepen.

Praktische Informatie

Na aankoop ontvangt u een voucher die u kunt uitprinten of op uw telefoon kunt laten zien als uw ticket voor de cruise.

  • Duur: 2 uur
  • Vertrekpunt: Pier 15
  • Vertrektijd: 18.00 uur

Boek de Happy Hour Cruise hier

Happy Hour Cruise in New York - Drankjes Happy Hour Cruise in New York - Varen over de East River

Party Cruise in New York

Bent u meer in de mood voor een feestje dan een borrel? Ook dan is er een geschikte boottocht voor u. Beleef een avond uit in New York tijdens de 3,5 uur durende Rock The Yacht partycruise. Drankjes, de muziek van de dj of live band en het prachtige uitzicht op de skyline van Manhattan zorgen voor een onvergetelijke avond uit! Rond middernacht keer u terug bij de pier en kunt u, als u nog energie overheeft, de avond voortzetten in een van de bars of clubs van New York.

Boek de Party Cruise in New York hier

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets