Circle Line: Liberty Cruise (60 min)

Koop tickets nu
Circle Line Liberty Cruise

De Circle Line Liberty Cruise is de goedkoopste boottocht en duurt 60 minuten. Hiermee ziet u de belangrijkste bezienswaardigheden van New York in korte tijd. U vaart langs het Vrijheidsbeeld en Midtown Manhattan en andere beroemde bezienswaardigheden zoals Wall Street, Brooklyn Bridge en Battery Park. De tour begint op de Hudson River in het Westen van Manhattan bij de Circle Line terminal op Pier 83 (12thAvenue tussen 42nd en 43rd Street).

Koop hier uw tickets voor de Liberty Cruise

Contents

Goedkope boottocht met gids

Tijdens de Circle Line Liberty Cruise wordt u begeleid door een gids die u alles verteld over New York en haar gebouwen. Mede door historische feiten en grappige/interessante weetjes is deze tour interessant en plezierig. Eventueel is er ook een gratis, meertalige (helaas geen Nederlands) app beschikbaar als u de voorkeur geeft aan een audiogids.

Leer alles over het Vrijheidsbeeld, Ellis Island: de toegangspoort voor miljoenen immigranten en natuurlijk het historische immigratiecentrum. Als u Lady Liberty van dichtbij bekijkt, zorg er dan voor dat u uw camera bij de hand heeft om fantastische foto’s te maken! Kies ervoor om binnen te zitten (met airconditioning) of om van het briesje te genieten op het buitendek. Eten, drinken en souvenirs zijn aan boord verkrijgbaar, maar u kunt ook uw eigen eten en niet-alcoholische dranken meenemen.

Erics Tip: “Als u een tocht in een zeilboot wilt maken, doe dan de Statue of Liberty Tall Ship cruise. In een tot twee uur ziet u attracties als het Empire State Building en het Vrijheidsbeeld.”

Circle Line Liberty Cruise - Vrijheidsbeeld Circle Line Liberty Cruise - Skyline

Praktische Informatie

Na aankoop ontvangt u een voucher die u kunt afdrukken of op uw telefoon kunt tonen als uw ticket. Zorg ervoor dat u ten minste 30 minuten voor de geplande vertrektijd aanwezig bent, zodat u de beste plaatsen kunt bemachtigen.

 • Duur: 60 minuten
 • Vertrekpunt: Pier 83
 • Vertrektijden 2024:
  • 2 januari – 7 maart: dagelijks om 10.00 uur
  • 8 maart – 2 mei: dagelijks om 10.30 uur
  • 3 mei – 31 oktober: dagelijks om 10.30 en 16.30 uur
  • 1 november – 31 december: dagelijks om 10.30 uur
  • Aangepast schema op 4th of July
  • Geen boottochten op Nieuwjaarsdag, Thanksgiving, eerste kerstdag en Oudjaarsavond
 • Kom op tijd voor de beste plekken

Koop hier uw tickets voor de Liberty Cruise

Tip: Koop de New York Pass voor gratis toegang

Cruise Route

Circle Line Liberty Cruise - Route

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets