City Climb at Edge in New York

Koop tickets nu
City Climb at Edge in New York

City Climb at Edge in New York is voor de echte waaghals. Beklim Edge om naar het hoogste outdoor punt van New York te gaan en leun over de rand. Zie de stad aan uw voeten liggen en bewonder de verre uitzichten. Bereid u voor op een ongelooflijk gevoel tijdens de City Climb in New York.

Boek hier uw tickets voor City Climb at Edge

City Climb at Edge in New York

Tijdens de City Climb loopt u, in een harnas, via een trap aan de zijkant van het gebouw, naar een hoogte van 365 meter. Op de top van de skyscraper in Hudson Yards leunt u over de rand en ziet u New York City en de omliggende staten. U kunt de City Climb at Edge zowel overdag als in de avond doen.

Top van Edge

Nadat uw harnas door meerdere personen gecontroleerd is, wat een erg veilig gevoel geeft, loopt u naar buiten. U stapt een voor een op een platform, waar u voor het eerst over de rand recht naar beneden kunt kijken. Een van de instructeurs vertelt ondertussen wat er te zien is. Daarna begint de klim naar de top. Via een trap aan de zijkant van de wolkenkrabber in Hudson Yards, loopt u naar de ‘The Apex’, dat zich op 365 meter hoogte bevindt. Halverwege de trap staat u even stil om te genieten van het uitzicht. Eenmaal op de top aangekomen kunt u voor- en achterover leunen over de rand terwijl er foto’s en video’s van u worden gemaakt. Toen ik de City Climb deed, was ik ongeveer 45 minuten buiten.

City Climb at Edge in New York - VeiligheidCity Climb at Edge in New York - Trappen

Veiligheidscontrole

In totaal bent u ongeveer twee uur kwijt aan deze onvergetelijke activiteit. Een groot gedeelte hiervan gaat naar de uitleg en de vele veiligheidscontroles. Bij aankomst krijgt u eerst een blaastest, u kunt de zenuwen dus vooraf niet wegdrinken. Vervolgens krijgt u een pak aan en moet u alles af doen; horloges, kettingen, ringen, oorbellen, etc. Al uw spullen kunt u in een kluisje bewaren. Hierbij moet ook uw telefoon en camera, niets mag mee naar boven. Geen zorgen, een instructeur maakt foto’s en filmt de hele ervaring. Achteraf ontvangt u deze video en kunt u de foto’s kopen.

Erics Tip: De City Climb kost veel geld, maar is een ontzettend unieke ervaring. U staat op het hoogste outdoor punt van New York en kunt over de rand naar beneden kijken. Dit is een ervaring die u nooit meer vergeet. Daarnaast was alles erg goed geregeld: de medewerkers gingen zeer nauwkeurig te werk en ik voelde mij erg veilig.

City Climb at Edge in New York - ApexCity Climb at Edge in New York - Observatiedek

Praktische informatie

Een ticket voor het observatiedek Edge zit bij het ticket van de City Climb inbegrepen. Gaat u met een gezelschap, maar wil een aantal niet mee de City Climb doen, dan is dit geen probleem! U kunt hier losse tickets voor de Edge kopen, zodat uw familie en/of vrienden u over de rand zien leunen en dit unieke moment kunnen vastleggen.

  • Locatie: City Climb at Edge is te bereiken vanaf de vierde verdieping in The Shops & Restaurants at Hudson Yards
  • Duur: ongeveer 2 uur
  • Eisen: Lengte tussen 1.49 en 2.04 meter. Maximaal 140 kg.
  • Minimumleeftijd: 13 jaar

Boek hier uw tickets voor City Climb at Edge

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief