Dagtocht naar Washington DC en Philadelphia vanuit New York

Koop tickets nu
Dagtocht naar Washington DC en Philadelphia vanuit New York

Met de dagtocht naar Washington DC en Philadelphia vanuit New York ontdekt u twee grote steden in de buurt van de Big Apple op één dag. Een gids neemt u mee met de bustocht en vertelt u onderweg alle ins en outs over Philadelphia en Washington DC. De volledig georganiseerde bustour neemt u al het uitzoekwerk uit handen. Dus leun achterover en geniet van het ontdekken van deze interessante steden in de buurt van New York.

Boek de dagtocht naar Washington DC en Philadelphia vanuit New York hier

Tour naar Washington DC en Philadelphia

De bus vertrekt ‘s ochtends vroeg bij Times Square. Vanaf hier rijdt u in ongeveer vier uur naar Washington DC en bezoekt u als eerste het Iwo Jima Memorial. Dit monument is gewijd aan omgekomen Amerikaanse Mariniers. De tour vervolgt richting het vlakbij gelegen Lincoln Memorial. Na dit bezoek rijdt u door naar het Witte Huis en de Capitol Hill, die u beide van de buitenkant bekijkt. De laatste stop in Washington is het National Air and Space Museum. Hier heeft u genoeg vrije tijd om het museum te bezoeken of om ergens te lunchen.

Vervolgens zet de bus koers richting Philadelphia, met als eerste bestemming Independence National Historical Park. Hier komt u tijdens een korte wandeling onder leiding van de gids langs verschillende historische plekken. Na ongeveer een uur stapt u weer aan boord van de bus, voor bezoeken aan de bekende Liberty Bell, Independence Hall en de Rocky Steps. Aan het eind van deze afwisselende dag rijdt de bus terug naar New York, waar u in de loop van de avond weer terugkomt op Times Square.

Erics Tip: Tijdens deze dagtocht ziet u heel veel en ik vind het dan ook echt de moeite waard als trip buiten New York City. Deze tour is een laagdrempelige manier om kennis te maken met zowel Washington DC als Philadelphia. Het is hierdoor ook een intensieve dag, houd daar rekening mee.

Praktische Informatie

Na aankoop ontvangt u per e-mail een voucher die u kunt uitprinten en gebruiken als ticket voor de trip, of kunt laten zien als mobiel ticket op uw telefoon.

  • Vertrekpunt: Renaissance New York Times Square Hotel
  • Vertrektijd: 5.00 uur ‘s ochtends
  • De invulling van de dag kan wegens (verkeers)omstandigheden aangepast worden

Boek de dagtocht naar Washington DC en Philadelphia vanuit New York hier

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets