Dagtrip naar The Hamptons

Koop tickets nu
hamptons

Wilt u een dagtrip maken naar The Hamptons? Waarom niet! In The Hamptons staan enkele van de duurste en meest luxe huizen van de Verenigde Staten. The Hamptons wordt gezien als de speeltuin voor de rijken. Sta voor één dag in hun schoenen: bezoek The Hamptons en zie wat deze plek zo populair maakt.

’s Morgens vroeg laat u het drukke New Yorkse leven voor wat het is. U passeert het beeldschone landschap en de kleurrijke bloemen (in de lente) die The Hamptons tot het ideale oord maken voor wie de stadsdrukte even wil ontvluchten. U komt langs de Long Island Duck en stopt bij het bekende Southampton, hier is het zien en gezien worden! Grootheden zoals Steven Spielberg, Jerry Seinfeld en David Letterman hebben hier gewoond. Onderweg vertelt een gids u grappige feitjes en spijkert hij uw historische kennis over The Hamptons bij.

Boek uw dagtrip naar The Hamptons hier

Ocean Drive in the Hamptons

Slenter door de hoofdstraat en maak een heleboel foto’s voordat u de haven op Ocean Drive bezoekt. Dit is waar de rijken en beroemdheden vertoeven. Vanaf Ocean Drive gaat de reis naar het schilderachtige stadje Sag Harbor, waar u het ‘speelgoed’ van de rijken kunt bewonderen in de haven. U kunt natuurlijk ook gaan shoppen in de antiekwinkel, of misschien vindt u wel een koopje in een van de oude wereldwinkels, voordat u van een rustige lunch geniet. Vond u tijdens het winkelen niet wat u zocht dan is dat geen enkel probleem, aangezien u aan het einde van deze trip de Tanger Outlets bezoekt, waar u allerlei afgeprijsde designerkleding, -tassen en –schoenen vindt. Zulke koopjes slaan zelfs de rijken niet af!

Aan het eind van de middag, wanneer u moe bent van alle indrukken en van het shoppen, wordt u terug naar New York City gereden. Eenmaal weer in de stad aangekomen kunt u ervoor kiezen om een hapje te gaan eten, of misschien meteen een Broadway-show te bezoeken.

Erics Tip: Deze trip heeft voor iedereen wel iets: of het nu het strand van The Hamptons is of het winkelgedeelte. Dit gezegd hebbend, wijs ik u wel nog even op het feit dat niet iedereen op zijn wenken bediend kan worden – sommige mensen zouden misschien liever meer tijd doorbrengen in de haven, terwijl anderen graag de hele dag zouden shoppen. Houd dit in gedachten. Verder raad ik u aan om The Hamptons in de lente/zomer te bezoeken. Er is dan veel meer leven in de brouwerij. Bovendien zijn buiten deze periode aardig wat dingen gesloten.

Praktische Informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher die u kunt uitprinten en gebruiken als uw ticket voor de trip, of kunt laten zien als mobiel ticket op uw smartphone.

  • Vertrekpunt: Gray Line Visitor Center bij Port Authority Bus Terminal (42nd Street, tussen 8th en 9th Avenue)
  • Vertrektijd: Dinsdag om 7.00 uur

Boek uw dagtrip naar The Hamptons hier

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets