Driedaagse bustour van New York naar Canada, Niagara Falls en Finger Lakes

Koop tickets nu
Driedaagse bustour van New York naar Canada

Reis van New York naar Canada, Finger Lakes en New York State tijdens een driedaagse bustour. Bekijk de prachtige Niagara Falls, Lake Ontario en de 1000 Islands! Het avontuur begint vroeg in de ochtend bij Port Authority Bus Terminal, waar u de bus pakt en direct de drukte van de stad achter u laat. Omdat de slaapaccommodaties en entreeprijzen bij de prijs inbegrepen zijn, hoeft u maar aan een ding te denken: genieten!

Boek hier uw driedaagse Best of the Border tour

Als bovenstaande tour niet beschikbaar is, kunt u deze vierdaagse trip boeken

Contents

The Finger Lakes en Niagara Falls

Vanaf New York City gaat de reis rechtstreeks naar Watkins Glen, New York, waar u zich kunt vergapen aan het pittoreske Finger Lakes. Dit kleine, stille stadje ligt aan de basis van Seneca Lake en geeft u een voorproefje van dat waar u binnenkort nog heel veel meer van gaat zien: watervallen. Nadat u heeft kunnen genieten van de prachtige omgeving van Watkins Glen National Park vervolgt u uw weg richting de meest spectaculaire, meest beroemde watervallen ter wereld: de Niagara Falls. Het is mogelijk ’s nachts een tour te maken langs de watervallen. Geniet van het verlichte water en val vervolgens heerlijk rustig in slaap in het comfortabele Executive Inn Super 8 (of een vergelijkbaar hotel).

Maid of the Mist Boottocht

Als u geen genoeg kan krijgen van de watervallen dan heeft u geluk: na het ontbijt in het hotel is er genoeg tijd om ze nogmaals te bezoeken. Dat kunt u bijvoorbeeld doen door aan boord te stappen van de Maid of the Mist. Deze boot brengt u zo dicht bij de watervallen, dat het zal aanvoelen als een douche van mist. Helaas is dit alleen mogelijk van mei tot oktober. Reist u buiten deze maanden? Niet getreurd. De rest van het jaar kunt u deelnemen aan een tour die achter de watervallen langs gaat. Na dit avontuur staat Toronto op het programma (mocht het weer het toelaten, dan stopt u onderweg nog even in het stadje Niagara on the Lake). In Toronto bezoekt u de vele bijzondere plekken die deze stad te bieden heeft. In de vier à vijf uur tijd waarin niets gepland staat, kunt u bijvoorbeeld de CN Tower bezoeken, de City Hall, het Parlement of Eaton Center. Dineren kan in een van de plaatselijke restaurants (op eigen kosten) voordat u richting de stad Gananoque vertrekt om daar de nacht door te brengen.

Op de laatste dag voert een boot u over de St. Lawrence River, waar u omver geblazen zult worden door de schitterende ‘1000 Islands’ die de grens tussen de Verenigde Staten en Canada aangeven. Wanneer het weer minder uitnodigend is (normaal gesproken in de maanden november tot april) bezoekt u in plaats hiervan de Welland Canal Locks. U sluit deze dag af met een winkelsessie bij The Crossing Premium Outlets, waar u allerlei designeritems tegen scherpe prijzen vindt.

Praktische Informatie

Na aankoop ontvangt u een voucher per e-mail die u kunt uitprinten en kunt gebruiken als uw ticket, of kunt laten zien als mobiel ticket op uw smartphone.

  • Vertrekpunt: Port Authority Bus Terminal (42nd Street, tussen 8th en 9th Avenue)
  • Vertrektijd: 6.30 uur
  • Deze tour is seizoensgebonden

Let op: Voordat u mee kunt gaan met deze reis is het belangrijk dat u over de juiste documentatie beschikt om Canada binnen te mogen. Heeft u een Nederlands of Belgisch paspoort? Dan hoeft u geen visum of iets degelijks aan te vragen! Ook een eTA voor Canada is niet nodig, omdat u Canada binnenkomt via land.

Boek hier uw driedaagse Best of the Border tour

Driedaagse bustour van New York naar Canada - Boottocht

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets