New York naar Boston met de bus

Koop tickets nu
New York naar Boston met de bus

Een dagtrip van New York naar Boston met de bus is een leuke afwisseling als u een langere vakantie in New York heeft gepland. U vertrekt vroeg in de ochtend en bent in Boston voor u het in de gaten heeft. Geniet van de rijke cultuur van de stad en kom alles te weten over de belangrijke personen die hier ooit woonden. U loopt de Freedom Trail, luncht bij Quincy Market, bezoekt Boston Common en u ziet uiteraard de campus van Harvard.

Boek uw dagtocht naar Boston vanuit New York hier

Contents

Harvard en de Boston Freedom Trail

U stapt eerst uit de bus bij Harvard University, voor een snelle tour over de campus om meer te weten te komen over deze beroemde Ivy League school. Nadat u Harvard heeft ontdekt, gaat u terug de bus in richting Boston. Onderweg rijdt de bus nog langs twee andere beroemde universiteiten: Cambridge en MIT.

Volgende stop is Boston, waar u Boston Public Library bezoekt, het Boston Common park ziet, langs Old State House gaat en een gedeelte van de Freedom Trail wandelt. De Freedom Trail is een rode bakstenen route die dwars door Boston loopt, langs zestien belangrijke historische plaatsen. Veel van deze plekken zijn bekend om hun rol in de belangrijke momenten in de Amerikaanse Revolutie tegen de Britten in de jaren 1770.

New York naar Boston met de bus Harry Elkins Widener Memorial Library New York naar Boston met de bus Harvard

Quincy Market en Boston Tea Party

Onderweg langs de trail is er een lunchbreak bij Quincy Market, een foodhall met allerlei verschillende delicatessen. U heeft tijd om te genieten van een lunch met de Boston klassiekers clam chowder en lobster rolls. Wanneer u uitgeluncht bent, gaat u terug naar de bus, die u naar de laatste stop brengt: Boston Tea Party. De goed geïnformeerde gids zal u alles vertellen over de geschiedenis van deze plek, en natuurlijk over alle andere plekken en gebieden waar u langskomt gedurende de dag.

Erics Tip: “De rit van New York naar Boston is vrij lang, maar het is het absoluut waard. De minivan of bus waarmee u reist (afhankelijk van het aantal deelnemers) heeft wifi, dus u hoeft zich niet te vervelen. U ziet veel van de bekende plekken van Boston en krijgt een goede indruk van de stad. Dus indien u de tijd heeft, raad ik u deze trip zeker aan.”

Lobster roll in Boston met een trip uit New York New York naar Boston met de bus Freedom Trail

Praktische Informatie

Na aankoop ontvangt u een voucher die u kunt printen of op uw mobiel laten zien als uw ticket voor de dagtocht.

  • Vertrekpunt: Port Authority Bus Terminal (42nd Street, tussen 8th en 9th Avenue)
  • Vertrektijd: 6.30 uur

Boek uw dagtocht naar Boston vanuit New York hier

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets