New York naar Philadelphia en de Amish

Koop tickets nu
New York naar Philadelphia en Amish Dagtrip

Op de New York naar Philadelphia en de Amish dagtocht ziet u grote verschillen: een drukke historische stad en het prachtige platteland. Op deze begeleide tour zult u de Liberty Bell en de Rocky Steps bekijken en vervolgens ontspannen op een tocht met een Amish buggy. Het is een perfecte tour als u meer van de oostkust wilt zien wanneer u New York bezoekt.

Boek hier de Philadelphia en Amish Country dagtrip

Contents

Philadelphia en de beroemde Rocky Steps

’s Morgens vroeg laat u de hectiek van New York achter zich en rijdt u via New Jersey en Pennsylvania naar Philadelphia. Tijdens de rit bezoekt u Elfreth’s Alley (de oudste bewoonde straat in de Verenigde Staten), de Benjamin Franklin Parkway en natuurlijk de beroemde Liberty Bell, Constitution Hall en Constitution Square. Bij aankomst in Philadelphia heeft u de mogelijkheid te lunchen. Benut die kans ten volle en kies een zaakje waar ze Philly cheese steaks serveren.

Uw gids zorgt er tijdens deze trip gegarandeerd voor dat u een boel leert over de geschiedenis van Amerika en over hoe het land zichzelf vrij verklaarde van Groot-Brittannië. De meeste bezienswaardigheden die u zult bezoeken zijn belangrijke Amerikaanse vrijheidssymbolen geworden en zijn daarom immens populair. Naar huis gaan zonder deze plekken gezien te hebben is eigenlijk gewoon geen optie. Voordat u richting Lancaster County vertrekt om de Amish te bezoeken, kunt u nog even uw conditie testen door de beroemde Rocky Steps voor het Philadelphia Museum of Art op (en af!) te rennen. Tot slot is daar nog de mogelijkheid om te poseren bij het bronzen beeld van Rocky.

New York naar Philadelphia en de Amish - Museum of Art New York naar Philadelphia en de Amish - Liberty Bell

De Amish in Lancaster County

In Lancaster County kunt u een ritje maken in een authentiek Amish rijtuig. U leert hier hoe de Amish leven en daarbij kunt u uw nieuwsgierigheid bevredigen door van alles te vragen. Hoe functioneren ze toch zonder telefoon, bijvoorbeeld, en: wat doen ze eigenlijk de hele dag? U zult versteld staan van sommige antwoorden! Geniet van huisgemaakte limonade, koekjes en lokaal gemaakt root beer. Daarna gaat u naar het schilderachtige Kitchen Kettle Village, waar u ruim de tijd krijgt om restaurants en winkels te bezoeken.

Erics Tip: “Het gaat hier om een bustrip, dus wees erop voorbereid dat u het grootste deel van de dag in de bus zult doorbrengen. In Philadelphia heeft u weinig vrije tijd, dus u kunt de stad niet zelf ontdekken, maar samen met de gids kunt u veel zien in weinig tijd. Verwacht niet dat u veel contact kunt leggen met de lokale bevolking, maar het is een leuke manier om de levensstijl van de Amish te leren kennen. Daarnaast moet u absoluut de huisgemaakte limonade en koekjes van de Amish proeven!”

Praktische informatie

Na aankoop ontvangt u een voucher die u kunt printen en gebruiken als uw ticket voor de dagtocht, of kunt laten zien als mobiel ticket op uw smartphone.

  • Vertrekpunt: Port Authority Bus Terminal (42nd Street, tussen 8th en 9th Avenue)
  • Vertrektijd: 6.30 uur

Boek hier de Philadelphia en Amish Country dagtrip

Een andere optie om de stad te zien is door een dagtocht te boeken naar Philadelphia en Hershey’s Chocolate World.

New York naar Philadelphia en de Amish - Amish familie New York naar Philadelphia en de Amish - Amish

Misschien vindt u dit ook interessant:

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets