Tweedaagse bustour van New York naar de Amish, Philadelphia en Washington D.C.

Koop tickets nu
New York to Amish Country Philadelphia and Washington D C  2 day trip

Tijdens de tweedaagse bustour van New York naar de Amish, Washington en Philadelphia krijgt u van alles wat. Enerzijds het rustige platteland, anderzijds de huidige en voormalige drukke hoofdsteden van de VS. Het is een van de meest populaire tours en ik raad sterk aan om vooraf online te boeken. De luxe bus waarmee u deze rondreis zult maken vertrekt vroeg in de ochtend van Port Authority Bus Terminal. De eerste stop is Philadelphia. Deze stad staat bekend als de ‘City of Brotherly Love’ (‘Stad der Naastenliefde’). De bus brengt u langs een van de oudste bewoonde straten in Amerika: Elfreth’s Alley.

Boek hier uw tweedaagse reis naar Washington, Philadelphia en Amish Country vanuit New York

Contents

De Liberty Bell en de ‘Rocky Steps’

In Philadelphia bevindt zich nog een hoogtepunt van de tour, namelijk de Liberty Bell. Deze bel staat symbool voor de Amerikaanse onafhankelijkheid en voor de vrijheid. Men denkt dat de Liberty Bell, samen met nog een aantal andere klokken, is geluid voor aanvang van het voorlezen van de Onafhankelijkheidsverklaring op 8 juli 1776. Er staat een inscriptie op gegraveerd; ‘Proclaim LIBERTY throughout all the land unto all the inhabitants thereof’ (‘Declareer VRIJHEID door het hele land en naar al haar inwoners’). Na een bezoekje aan de Liberty Bell krijgt u de gelegenheid om de 72 traptreden naar het Philadelphia Museum of Art – bekend van de Rocky-films – te beklimmen. Hierbij wordt geadviseerd om geen hoge hakken te dragen.

Het Capitool, het Witte Huis en de senate gebouwen

Na het bezichtigen van de stad Philadelphia rijdt de bus door Delaware en Maryland naar de volgende bestemming: Washington D.C., de hoofdstad van het land. Hier zult u onder andere het Capitol Building, het Witte Huis en de gebouwen van de Senaat te zien krijgen. Er is ook genoeg tijd om het beroemde Smithsonian Air and Space Museum en het Lincoln Memorial te bezichtigen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de gedenktekens voor de oorlogsveteranen uit Vietnam en Korea te bekijken. Op deze dag komt u veel te weten over de hoofdstad van de Verenigde Staten! Na het bezichtigen van de genoemde attracties zult u overnachten in een driesterrenhotel in Maryland, net buiten Washington D.C.

New York to Amish Country Philadelphia and Washington D C 2 day trip Lincoln Memorial Philadelphia Museum of Art trip uit New York

Arlington Cemetery

Na een heerlijke overnachting staat u ‘s morgens vroeg op en geniet u van een ontbijt in het hotel. De bus brengt u naar de Arlington Cemetery, zodat u de beroemde Wisseling van de Wacht kunt zien. De Arlington Cemetery is een militaire begraafplaats. Deze werd opgericht tijdens de Burgeroorlog. Er zijn meer dan 400.000 Amerikaanse soldaten begraven die tijdens deze oorlog zijn omgekomen. Hiernaast zijn er soldaten begraven die zijn omgekomen tijdens de Vietnamoorlog en in Irak. Na het bezoek aan de Arlington Cemetery neemt u een kijkje in de US Mint; hier wordt het Amerikaanse geld afgedrukt. Hierna verlaat u de drukke hoofdstad, en reist u naar een compleet andere wereld.

De bus rijdt naar het dorpje Lancaster in Pennsylvania, waar de Amish hun rustige bestaan leiden. Er is geen elektriciteit, er zijn geen telefoons en er is zelfs geen stromend water. U kunt een kijkje nemen bij de handgemaakte producten die de Amish verkopen en een ritje maken in een paardenkoets. Na deze dag vol nieuwe ervaringen wordt u met de bus weer teruggebracht naar New York City. Als u binnen een korte tijd veel wilt zien van de diversiteit die de oostkust van Amerika u te bieden heeft, grijp dan uw kans en ga mee op deze reis!

Praktische informatie

Na aankoop ontvangt u een voucher die u kunt printen en gebruiken als ticket voor de reis, of als mobiel ticket kunt laten zien op uw smartphone.

  • Vertrekpunt: Port Authority Bus Terminal (42nd Street, tussen 8th en 9th Avenue)
  • Vertrektijd: 6.30 uur

Boek hier uw tweedaagse reis naar Washington, Philadelphia en Amish Country vanuit New York

Capitol Washington 2 daagse uitstapje from New York New York to Amish Country Philadelphia and Washington D C 2 day trip White House

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets