Drunk Shakespeare in New York Tickets

Koop tickets nu
Drunk Shakespeare in New York Tickets

Drunk Shakespeare in New York tickets zijn online verkrijgbaar via mijn site. Vindt u de toneelstukken van Shakespeare normaal iets te zwaar, maar zou u toch wel graag eens een opvoering van Hamlet, Macbeth of een andere klassieker zien? Dan is Drunk Shakespeare de perfecte voorstelling voor u! De acteurs die de voorstelling spelen zijn onder invloed van alcohol, wat garant staat voor de meest hilarische Shakespeare-uitvoering die u ooit zult zien!

Koop uw Drunk Shakespeare in New York tickets hier

Shakespeare onder invloed

Drunk Shakespeare in New York vindt plaats tussen de boeken, in een bibliotheek op de eerste verdieping van een comedy club bij Times Square. De voorstelling wordt gespeeld door vijf acteurs, van wie er één van tevoren vijf glazen alcohol heeft gedronken. Uiteraard heeft deze speler grote moeite om in zijn rol te blijven en zich aan het script te houden. De overige vier zullen dus alle zeilen bij moeten zetten om de voorstelling toch nog goed te laten verlopen. De drankjes die ze krijgen voorgeschoteld wisselen dagelijks en de acteur die ze drinkt rouleert, dus ook de voorstelling is elke dag anders. Hilariteit gegarandeerd! Zin gekregen om zelf wat te drinken? Er is een bar met bier, wijn, cocktails en snacks. Tijdens de show is er bediening in de zaal.

Praktische Informatie

  • Minimum leeftijd: 21 jaar met geldig identiteitsbewijs
  • Duur: 1,5 uur
  • Locatie: 711 7th Avenue
  • Toegankelijkheid:

Koop uw Drunk Shakespeare in New York tickets hier

Drunk Shakespeare in New York Tickets - Optreden Drunk Shakespeare in New York Tickets - Publiek

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief