Wandelroutes in New York

Koop tickets nu
Wandelroutes in New York

Wandelroutes in New York kunt u vinden in de Eric’s New York App. Op deze pagina leg ik u uit hoe u de wandelingen door New York in de app kunt vinden en welke dat zijn. De verschillende stadswandelingen kunt u zelf lopen wanneer u wilt en op uw eigen tempo. Tijdens deze persoonlijke en unieke wandelroutes loopt u door verschillende buurten in New York en ziet u bekende, maar ook onbekende plekken.

Download de app en koop uw wandelroute hier

Eric’s New York App

Mijn Eric’s New York App is uw reisgids voor New York. Hier vindt u offline te gebruiken plattegronden, alle metrolijnen, informatie over bezienswaardigheden, en nog veel meer. Ook vindt u er wandelingen door New York City die ik zelf heb gemaakt, gefotografeerd en meerdere malen heb gewandeld.

Voorafgaand aan uw reis naar New York of wanneer u er bent, kunt u een of meerdere van de wandelroutes kopen in mijn app. U kunt deze persoonlijke routes vinden in het menu van de app onder het kopje ‘Wandelroutes’. U komt hier door op mijn hoofd, of de menuknop rechtsboven, te klikken op de hoofdpagina. Als u op uw mobiel zit kunt u ook deze link openen om direct bij de wandelroutes in de app uit te komen.

Vervolgens klikt u op de wandelroute die u wilt wandelen, en klikt op ‘koop route’. Nadat u de betaling heeft voltooid, kunt u de volledige route in de app zien en de verschillende punten waar u langs komt.

Wandelroutes in New York

Alle wandelroutes in de Eric’s New York App heb ik zelf gemaakt en probeer ik zo vaak mogelijk zelf te lopen, zodat alle routes up-to-date blijven. U volgt zelfstandig de route door New York aan de hand van verschillende punten. Dit zijn onder meer bezienswaardigheden, mijn favoriete plekken en unieke hotspots. Ik hoop dat u met de routes zoveel mogelijk verschillende kanten van New York ziet en zo nog meer van de stad ontdekt!

In de Eric’s New York App zijn de volgende wandelroutes te vinden:

Wandelroute Greenwich, SoHo, Chinatown & Little Italy

Begin deze wandeltour bij metrostation West 4th Street en ontdek in weinig tijd veel verschillende kanten van New York. Wandel door de pittoreske straatjes van The Village waar u het appartement van Friends, Washington Square Park en het huis van Carrie uit Sex and the City zult zien.

Struin langs de winkels in SoHo, beleef China in Chinatown en verken Little Italy. De weg vervolgt zich naar de Lower East Side waar u langs verschillende leuke lunchplekken komt. De tour eindigt bij de beroemde Katz’s Deli!

Als u op uw mobiel zit kunt u ook deze link openen om direct bij de wandelroutes in de app uit te komen.

Wandelroutes in New YorkGreenwich SoHo Chinatown Little Italy Wandelroutes in New York Greenwich SoHo Chinatown Little Italy impressie

Wandelroute High Line Park – Hudson Yards

Deze wandeltour brengt u langs bijzondere parken en een nieuwe wijk in New York. Start de tour bij Chelsea Market, door Little Island om via de High Line bij Hudson Yards uit te komen. Vanaf hier wandelt u langs het water en sluit u de tour af op de iconische red steps van Times Square.

Als u op uw mobiel zit kunt u ook deze link openen om direct bij de wandelroutes in de app uit te komen.

Wandelroutes in New York High Line Hudson Yards Wandelroutes in New York High Line Hudson Yards impressie

Wandelroute DUMBO – Brooklyn Bridge

Ontdek Brooklyn tijdens deze wandelroute door DUMBO en Brooklyn Heights. Verken de straten met de bekende brownstone huizen, haal een koffie in de Empire Stores en geniet van het uitzicht op Manhattan vanaf Brooklyn Bridge Park terwijl u over de brug wandelt.

Als u op uw mobiel zit kunt u ook deze link openen om direct bij de wandelroutes in de app uit te komen.

Wandelroutes New York DUMBO Brooklyn Bridge Wandelroutes New York DUMBO Brooklyn Bridge impressie

Wandelroute Williamsburg – Greenpoint

Wandel door de hippe buurten Williamsburg en Greenpoint tijdens deze wandelroute. Vanaf Domino Park wandelt u langs de vele street art, lekkere donut winkels en gezellige brouwerijen. Kijk vooral veel om u heen, want er is hier zoveel meer te zien.

Als u op uw mobiel zit kunt u ook deze link openen om direct bij de wandelroutes in de app uit te komen.

Wandelroutes New York Williamsburg Greenpoint Wandelroutes New York Williamsburg Greenpoint impressie

Wandelroute Central Park

Wandel over de paden van Central Park en kom langs bekende en minder bekende plekken van dit bijzondere park. Het park is erg groot, maar ik heb geprobeerd om in zo’n 6,5 km. zoveel mogelijk highlights voorbij te laten komen waar u anders moeilijk met de fiets kunt komen. Zo krijgt u een goed gevoel voor Central Park.

Zie een Egyptische Obelisk, beklim een kasteel, en naast de dieren die u waarschijnlijk tegen gaat komen, wil ik u ook graag de schitterende uitzichten laten zien. Ongeacht welk seizoen het is, Central Park is altijd mooi. De tour eindigt bij Columbus Circle, waarvandaan u gemakkelijk New York verder kunt verkennen.

Als u op uw mobiel zit kunt u ook deze link openen om direct bij de wandelroutes in de app uit te komen.

Wandelroutes New York Central Park Wandelroutes New York Central Park impressie

Wandelroute Downtown Manhattan

Wilt u Downtown Manhattan ontdekken? Met deze tour kan het! Deze wandelroute neemt u mee door het historische South Street Seaport, het Financial District en langs het 9/11 Memorial om vervolgens een stuk van Manhattan te zien vol mooie street art.

Als u op uw mobiel zit kunt u ook deze link openen om direct bij de wandelroutes in de app uit te komen.

Wandelroutes New York Downtown Manhattan Wandelroutes New York Downtown Manhattan impressie

Wandelroute Tudor City – Roosevelt Island

Ontdek het bekende en onbekende van Midtown tijdens deze afwisselende tour. U wandelt onder meer langs Bryant Park, het iconische Chrysler Building en Rockefeller Center. Zie bekende bouwwerken op Park Avenue en bewonder de etalages van de winkels op Fifth Avenue.

Verken ook het ongerepte Tudor City vanuit waar het kantoor van de Verenigde Naties te vinden is en met een beetje geluk kunt u een secret garden in een kantoorgebouw bezoeken. Als klap op de vuurpijl kunt u met de kabelbaan naar Roosevelt Island, waar onder andere Smallpox Hospital te zien is.

Als u op uw mobiel zit kunt u ook deze link openen om direct bij de wandelroutes in de app uit te komen.

Wandelroutes New York Tudor City Roosevelt Island Wandelroutes New York Tudor City Roosevelt Island impressie

Wandelroute Upper West Side – Harlem

Ontdek een andere kant van New York waar u niet snel komt tijdens deze wandelroute. Wandel onder meer langs Columbia University, een van de grootste kerken van de wereld in Morningside Heights, het Apollo Theater in Harlem en de watervallen van Central Park. Ik neem u graag mee door deze buurten vol cultuur en groen.

Zie de vele kerken, typisch New Yorkse herenhuizen (brownstones) en geschiedenis die dit gebied te bieden heeft. Ondanks dat de afstand van deze route niet heel groot is, is het toch een stevige wandeling door de hoogteverschillen.

Als u op uw mobiel zit kunt u ook deze link openen om direct bij de wandelroutes in de app uit te komen.

Wandelroutes New York Upper West Side Harlem Wandelroutes New York Upper West Side Harlem impressie

Zijn er wandelroutes in New York?

Er zijn verschillende wandelroutes in New York te vinden in de Eric’s New York App. Lees hier meer.

Is er een wandelroute door Downtown Manhattan?

Ja, er is een wandelroute door Downtown Manhattan. Vind meer informatie hier.

Is er een wandelroute door DUMBO?

Ja, er is een wandelroute door DUMBO. Vind meer informatie hier.

Is er een wandelroute door Hudson Yards?

Ja, er is een wandelroute door Hudson Yards. Vind meer informatie hier.

Is er een wandelroute door SoHo, Little Italy, Chinatown en Greenwich Village?

Ja, er is een wandelroute door SoHo, Little Italy, Chinatown en Greenwich Village? Vind meer informatie hier.

Is er een wandelroute door Tudor City?

Ja, er is een wandelroute door Tudor City. Vind meer informatie hier.

Is er een wandelroute door Central Park?

Ja, er is een wandelroute door Central Park. Vind meer informatie hier.

Is er een wandelroute door Harlem?

Ja, er is een wandelroute door Harlem. Vind meer informatie hier.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief