Themarestaurants in New York

Themarestaurants in New York

Bent u op zoek naar themarestaurants in New York City? Lees dan eerst even deze informatie. De themarestaurants hier zijn uniek. Allemaal hebben ze hun eigen thema, zoals een bepaalde film, en de meesten vormen echt een beleving. Ook maakt u her en der kans een beroemdheid tegen het lijf te lopen. Om al deze redenen zijn het behoorlijke trekpleisters onder toeristen. Maar er zijn ook nadelen. Themarestaurants vragen vaak teveel geld voor wat ze bieden (niet het beste eten) en gasten moeten er meestal lang wachten voor ze geholpen worden. Maar als u op zoek bent naar een avondje vermaak, dan is een themarestaurant wellicht een goede optie!

Ellen’s Stardust Diner

Ellen’s Stardust Diner is een klassieke Amerikaanse diner met een hoog entertainmentgehalte. Het personeel zingt zich een weg door uw bestelling en vermaakt u zo de hele avond; best een aparte ervaring. Verwacht alleen geen culinaire hoogstandjes, maar ga puur voor de show. Ellen’s Stardust Diner is heel populair, en er staan soms rijen van maar liefst twee uur – puur om alleen al binnen te komen. Wilt u deze plek ervaren zonder deze extreme drukte, ga er dan rond 8.00 uur ontbijten.

Bubba Gump

Als u Bubba Gump binnenstapt, vindt u alles wat u maar wilde weten over de film Forrest Gump. Uw kennis over deze kaskraker wordt ook getest, en als u een echte kenner bent zou u zomaar eens een prijs kunnen winnen. Ook in dit toeristische restaurant is het altijd druk, maar het personeel werkt hard en doet er alles aan om u zo snel mogelijk aan een tafeltje en aan uw bestelling te helpen. Ga hier alleen heen als u een liefhebber bent van garnalen, aangezien die prominent aanwezig zijn op het menu.

Themarestaurants in New York - Bubba Gump Themarestaurants in New York - Ellen's Stardust Diner

Hard Rock Café

Echte rockers gaan natuurlijk naar het Hard Rock Café. Met 708 zitplekken is Hard Rock Café New York een van de grootsten ter wereld. Het café puilt uit met spullen van rocklegendes zoals The Beatles, Nirvana en The Ramones. Wat deze vestiging anders maakt, is dat ze een speciale verzameling hebben van rockhelden die een bijzondere band hebben met New York, zoals bijvoorbeeld John Lennon. Eén of twee keer per dag komt het hele HRC team bij elkaar om te dansen op Y.M.C.A. van de Village People, ze nodigen iedereen uit om mee te doen.

Tip: Verlaat HRC New York niet zonder een van de typisch Amerikaanse desserts geprobeerd te hebben, de apple cobbler. U zult er geen spijt van krijgen!

U kunt ook een twee- of driegangenmenu reserveren met een thema, zoals Blue Grass, Hip Hop, Rythm and Blues en Jazz. Alle menu’s zijn inclusief één non-alcoholisch drankje en een dessert. Voor kinderen is er een Lil Rocker menu.

Reserveer een twee- of driegangenmenu bij het Hard Rock Café hier

Themarestaurants in New York - Hard Rock Cafe Themarestaurants in New York - Hard Rock Cafe

Jekyll & Hyde Club

U herkent de namen Jekyll & Hyde waarschijnlijk wel van de horrorverhalen. Heeft u stalen zenuwen? Bent u niet zo bang uitgevallen? Test het maar eens bij restaurant Jekyll & Hyde Club. Het pand zit vol acteurs die er alles aan doen u te laten schrikken en natuurlijk is ook de decoratie volgens het horrorthema. Het eten hier is duur, maar het entertainment maakt het de prijs waard. U hoeft hier niet te reserveren.

Trinity Place

Ga voor een drankje of diner naar Trinity Place in Downtown Manhattan en u kunt zeggen dat u in een heuse bankkluis bent geweest! Dit restaurant ligt in het Financial District, vlakbij het 9/11 Memorial, en werd in 1904 geprezen als de grootste en veiligste bankkluis ter wereld. Inmiddels is de ruimte omgetoverd tot een sfeervol restaurant, waar u terecht kunt voor brunch, lunch, diner of alleen een cocktail aan de bar. Vanwege de locatie is het een hotspot voor bankiers die in de buurt werken. Gezinnen komen er minder. Mocht u overwegen hier met kinderen naartoe te gaan, dan is de lunch het meest geschikte moment.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief