Fiddler on the Roof in New York Tickets

Fiddler on the Roof in New York Tickets

Koop uw Fiddler on the Roof in New York tickets voordat u naar New York gaat. Deze voorstelling is in het Jiddisch, met Engelstalige supertitels. Fiddler on the Roof (in het Nederlands ook bekend onder de naam Anatevka) is gebaseerd op de roman ‘Tevye en zijn dochters’ uit 1894 van de Russisch-Joodse schrijver Sjolem Alejchem. De musical heeft al zes keer eerder op Broadway gespeeld en is nu off-Broadway te zien in een nieuwe Jiddische productie. De eerste uitvoering in 1964 won negen Tony Awards. In 1971 is het verhaal ook verfilmd. Ook als u de show nooit gezien heeft, zullen sommige liedjes eruit u bekend voorkomen. ‘If I Were A Rich Man’, ‘Sunrise, Sunset’ en ‘Matchmaker’ zijn allemaal nummers uit deze musical, dus wacht niet met het boeken van uw theatertickets!

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Het verhaal van Fiddler on the Roof

Fiddler on the Roof gaat over het gezin van Tevye, een Joodse melkboer die begin twintigste eeuw met zijn vrouw en vijf dochters in een klein dorp in Rusland woont. Zoals gebruikelijk in de gemeenschap wil Tevye zijn dochters uithuwelijken, maar de drie oudsten zijn eigenwijs en kiezen om de beurt zelf partners uit, die totaal niet passen bij Tevye’s idee van geschikte echtgenoten. De verdwijning van alle traditionele waarden is compleet wanneer de Joden door de troepen van de tsaar uit hun dorp Anatevka worden verbannen.

Fiddler on the Roof in New York Tickets - Tevye Fiddler on the Roof in New York Tickets - Lachen

Hoe koop ik Fiddler on the Roof in New York tickets?

Fiddler on the Roof tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een bevestiging per e-mail met de officiële voucher. Op deze voucher staat alle informatie die u nodig heeft. Op de dag van de voorstelling liggen de kaartjes klaar bij de kassa van het theater. Deze kunnen tot uiterlijk 30 minuten voor de show opgehaald worden op vertoon van een geldig identiteitsbewijs.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Waarom kopen via NewYork.nl?

  • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
  • Gegarandeerd de best beschikbare plekken op het moment dat u boekt
  • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
  • Betrouwbaar, veilig en snel
  • Betalen met iDeal, creditcard, Bancontact of PayPal
  • Flexibel! Als u voor een flexticket kiest, dan heeft u de mogelijkheid om tot 10 dagen voor de show te annuleren.

Stuur me een e-mail op [email protected] als u wilt boeken voor groepen van twaalf personen of meer.

Informatie over de show

  • Let op: Deze voorstelling is in Yiddish met Engelstalige supertitels.
  • Duur: 3 uur
  • Locatie: Stage 42, 422 West 42nd Street
  • Klik hier voor de zaalplattegrond van het Stage 42 Theater

Fiddler on the Roof in New York Tickets - Dansen

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets