Frozen op Broadway Tickets

Frozen op Broadway Tickets

Koop uw Frozen op Broadway Tickets voordat u naar New York gaat. Het online kopen van theatertickets bespaart u zowel tijd als geld. Disney’s ijskoningin Elsa, haar zusje Anna en sneeuwpop Olaf veranderen New York in het koninkrijk Arendelle. Ze zullen u en uw kinderen meenemen naar hun magische wereld vol sneeuw en ijs. De musical Frozen is gebaseerd op de succesvolle film en is alweer de negende Disneymusical op Broadway. Boek uw tickets voor Frozen in het Disneytheater en geniet met uw hele gezin van de megahit ‘Let it Go’.

Deze show is helaas afgelopen

Als u naar een andere Disneymusical op Broadway wilt, kunt u tickets kopen voor  

The Lion King of Aladdin

Contents

Magische krachten

Laat u meevoeren door het betoverende verhaal van de film Frozen, waarvan nu ook een magische musical is gemaakt. U zult prinses Elsa herkennen, die een oncontroleerbare gave heeft om alles in sneeuw en ijs om te toveren, en haar zusje Anna. Wanneer Elsa met haar magische krachten per ongeluk het hele koninkrijk in een eeuwige winter stort, slaat ze op de vlucht. Anna gaat naar haar op zoek en wordt bij deze tocht vol obstakels geholpen door sneeuwman Olaf, de knappe Kristoff en zijn rendier Sven.

Frozen op Broadway Tickets - Elsa Frozen op Broadway Tickets - Kristoff en Sven

Hoe koop ik Frozen op Broadway tickets?

Frozen tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een bevestiging per e-mail met de officiële voucher. Op deze voucher staat alle informatie die u nodig heeft. Op de dag van de voorstelling liggen de kaartjes klaar bij de kassa van het theater. Deze kunnen tot uiterlijk 30 minuten voor de show opgehaald worden op vertoon van een geldig identiteitsbewijs.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Waarom kopen via NewYork.nl?

  • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
  • Gegarandeerd de best beschikbare plekken op het moment dat u boekt
  • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
  • Betrouwbaar, veilig en snel
  • Betalen met iDeal, creditcard, Bancontact of PayPal
  • Flexibel! Als u voor een flexticket kiest, dan heeft u de mogelijkheid om tot 10 dagen voor de show te annuleren.

Stuur me een e-mail op [email protected] als u wilt boeken voor groepen van twintig personen of meer.

Erics Tip: De bekende liedjes van deze populaire animatiefilm hebben met succes hun weg naar Broadway gevonden! De film is omgetoverd tot een indrukwekkende musical met bijzondere special effects en humor voor zowel kinderen als volwassenen. Frozen is zeker een musical voor gezinnen die de magische wereld van Arendelle willen ervaren.

Informatie over de voorstelling

  • Minimumleeftijd: Alle leeftijden, maar aanbevolen voor 8 jaar en ouder
  • Duur: 2 uur
  • Locatie: St. James Theatre, 246 West 44th Street
  • Klik hier voor de zaalplattegrond van het St. James Theater
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets