Vandaag: tot 30% extra korting op de New York Pass + 1 extra dag Hop-on Hop-off bus!
Klik en bestel vandaag de New York Pass hier!

Menu
Stuur een Whatsappje naar +316 888 00 666
2.1m
Gebruikersvoorwaarden New York Winactie

Gebruikersvoorwaarden New York Winactie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN NEW YORK WINACTIE
NEW YORK MEDIA GROUP B.V.

1. ALGEMEEN

1.1 Deze gebruikersvoorwaarden zijn van toepassing op de ‘Win een trip naar New York’ winactie.

1.2 De winactie wordt georganiseerd door New York Media Group B.V., Stadhouderskade 14D, 1054 ES Amsterdam.

1.3 De prijs wordt aangeboden door New York Media Group B.V.

1.4 De winactie start op 7 januari 2019 en eindigt op 31 maart 2019 om 23.59 uur.

1.5 Door mee te doen aan de winactie gaat de deelnemer akkoord met deze Gebruikersvoorwaarden, het Privacy Statement en de Gebruikersvoorwaarden van New York Media Group B.V.

2. DEELNAME

2.1 Deelname aan de winactie is toegestaan voor personen van 21 jaar en ouder, woonachtig in de Europese Unie, Noorwegen, Zwitserland of het Verenigd Koninkrijk.

3. ALGEMENE GEDRAGSREGELS

3.1 Er kunnen geen rechten worden ontleend of compensatie worden gevraagd voor deelname aan deze winactie, tenzij expliciet beschreven in deze Gebruikersvoorwaarden.

4. METHODE VAN DEELNAME

4.1 Om mee te doen aan deze winactie moeten deelnemers het volgende doen voor 31 maart 2019, 23.59 uur: inschrijven voor de gratis nieuwsbrief.

4.2 Om mee te doen aan aan deze winactie moeten deelnemers geabonneerd blijven op de gratis nieuwsbrief totdat er een winnaar is gekozen. Deelnemers die zich uitschrijven van de gratis nieuwsbrief voordat de winnaar is geselecteerd, komen niet in aanmerking voor de prijs.

5. PRIJZEN EN WINNAARS

5.1 De winnaar wordt willekeurig geselecteerd door een computerprocedure dat een aantoonbaar willekeurig resultaat geeft uit de geldige inzendingen die tijdens de actieperiode zijn ontvangen.

5.2 De winnaar zal op de hoogte worden gesteld per e-mail.

5.3 Als de winnaar de prijs niet binnen een week vanaf publicatie claimt, door te antwoorden op New York Media Group B.V., zal er een nieuwe winnaar worden gekozen. Als gevolg hiervan zullen alle rechten op een compensatie voor de oorspronkelijke winnaar komen te vervallen, hierop kan geen beroep gedaan worden.

5.4 Als de winnaar niet kan aantonen 21 jaar of ouder te zijn of niet in het bezit is van een geldig paspoort van een van de eerder genoemde landen en daardoor niet aan de voorwaarden voldoet, kan de prijs niet worden toegekend. Er zal een nieuwe winnaar worden gekozen.

5.5 De prijs die gewonnen kan worden is een 4-daagse trip naar New York, met 3 hotelovernachtingen voor 2 personen, met een waarde van het equivalent van € 2500 in totaal voor het winnende koppel. Deze trip omvat: vlucht naar en van New York, luchthaven transfer naar en van Manhattan, een verblijf van 3 nachten in een kamer met 1 tweepersoonsbed en twee Sightseeing Flex Passen voor 6 attracties (of vergelijkbaar). Eten, drinken, reisverzekering, ESTA/Visa zitten niet bij de prijs inbegrepen. Deze kosten zijn voor eigen rekening van de winnaar.

5.6 De prijs is niet overdraagbaar en kan niet worden doorverkocht, geruild of uitbetaald worden in cash.

5.7 De winnaar meldt en betaalt eventuele Kansspelbelasting.

5.8 New York Media Group B.V. behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving de prijs te vervangen door een prijs van gelijke waarde als dit vanwege bijzondere omstandigheden noodzakelijk of wenselijk is volgens New York Media Group, door onvoorziene omstandigheden.

6. PERSOONLIJKE GEGEVENS

6.1 New York Media Group B.V. vraagt de winnaar om noodzakelijke persoonlijke gegevens die nodig zijn om de boekingen uit te voeren die bij de prijs inbegrepen zitten. Dit omvat een kopie van de paspoorten van het winnende koppel.

6.2 Elke deelnemer garandeert dat de opgegeven persoonlijke gegevens aan New York Media Group B.V. in het kader van de winactie correct, actueel en volledig zijn.

6.3 De winnaar machtigt New York Media Group om zijn contactgegevens (voornaam en eerste letter van de achternaam) en een door hem geselecteerde foto te gebruiken voor marketing/pr, op welke drager dan ook, zonder dat dit hem enige vergoeding, recht of voordeel oplevert, anders dan de toekenning van zijn prijs

6.4 Door het opgeven van de informatie, gaat de deelnemer ermee akkoord dat New York Media Group B.V. de informatie opslaat in overeenstemming met de AVG en deze gebruikt om de prijs uit te reiken.

7. AANSPRAKELIJKHEID

7.1 New York Media Group B.V. en personen en derden verwant aan New York Media Group B.V. kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, kosten of uitgaven in verband gebracht met de winactie en / of het niet kunnen deelnemen aan de winactie, het niet in ontvangst kunnen nemen van de prijs, het aanvaarden van de prijs of het gebruik ervan.

7.2 Deelnemers stemmen in met het op eigen risico meedoen aan de winactie en de deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een reisverzekering.

7.3 New York Media Group B.V. is niet aansprakelijk voor (de gevolgen van) enige gebreken aan de prijs.

7.4 Door de prijs van de winactie te accepteren, stemt de winnaar in met alle artikelen uit deze voorwaarden.

7.5 Druk- of vergelijkbare fouten kunnen niet gebruikt worden voor aanvullende verplichtingen voor New York Media Group B.V.

8. OVERIGE BEPALINGEN

8.1 New York Media Group B.V. behoudt zich het recht voor om deze Gebruikersvoorwaarden te wijzigen gedurende de looptijd van de winactie of om de winactie vroegtijdig te beëindigen indien dit redelijk wordt geacht. Deelnemers kunnen geen rechten ontlenen jegens New York Media Group B.V.

8.2 Deze actie wordt uitgevoerd op basis van de gedragscode promotionele kansspelen.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets