Gratis New York Yankees Cadeaus

Gratis New York Yankees Cadeaus

Gratis New York Yankees cadeaus worden uitgedeeld bij een aantal wedstrijden tijdens het honkbalseizoen. Veel van de New York Yankees cadeaus zijn echt collectors items die ik leuk vind om mee terug naar huis te nemen.

Van bobbleheads tot Yankees petten en van mokken tot T-shirts, verschillende unieke items kunt u gratis krijgen als u een wedstrijd bijwoont. Wie wil dat nou niet? Vind hier het New York Yankees promotional schedule 2023.

Contents

Gratis New York Yankees Cadeaus

Bij verschillende wedstrijden van de New Yorkse baseball teams vinden giveaways plaats, ook bij de New York Mets. Dit is dus niet bij elke wedstrijd en ook verschilt het cadeau per keer. Soms is het een hoodie en de andere keer kan het een iconische bobblehead zijn of een pet.
Zelf vind ik het ontzettend leuk om deze items te verzamelen en kijk ik altijd voordat ik naar een game ga, of er iets gratis uitgedeeld wordt.

Als er bij uw wedstrijd een cadeau wordt weggegeven, maakt het niet uit welk ticket u heeft of waar u zit. Het is voor iedereen. Het enige wat u hoeft te doen, is op tijd aanwezig te zijn zodat er nog genoeg Yankees gifts zijn want, op is op.
Tickets voor de wedstrijd kunnen zelfs goedkoper zijn dan het product dat u gratis krijgt. Voor sommige wedstrijden heeft u al een New York Yankees ticket voor $10 terwijl een Yankees pet bijvoorbeeld een waarde heeft van ongeveer $30.

Erics Tip: “Zorg dat u op tijd bent om het cadeau te krijgen: zo ongeveer een uur voor de start van de wedstrijd. Voor populaire items zoals bobbleheads kunt u het beste zo vroeg mogelijk komen, want die gaan snel. Het stadion gaat twee uur voor de wedstrijd open. Als een van de ingangen het cadeau niet meer heeft, dan kunt u het bij een andere ingang proberen. Het is niet moeilijk om het cadeau te krijgen, ik heb er nooit problemen mee gehad. Het enige wat handig is, is om er op tijd te zijn.”

Bobblehead

Bij verschillende wedstrijden worden er bobbleheads uitgedeeld. Deze poppetjes met wiebelde hoofden zijn unieke items die niet altijd los verkocht worden. Daarom zijn ze extra speciaal als u er een kunt krijgen!

New York Yankees cap

Voor velen is een Yankees petje een leuk souvenir om te kopen tijdens een wedstrijd. Ze zijn er in allerlei prints en kleuren, maar soms worden ze ook uitgedeeld. Zoals de klassieke blauwe pet, of een met camouflage print voor Military Appreciation Day.

New York Yankees mok

De New York Yankees Oris Bear mok wordt een keer per jaar uitgedeeld en is niet los te koop. Erg bijzonder als u er een thuis heeft!

New York Yankees merchandise

Naast de bobbleheads, petjes en de mok worden er items uitgedeeld zoals kledingstukken en kalenders. Ook deze staan natuurlijk in het teken van het New Yorkse baseball team.

2024 Schema: Gratis New York Yankees Cadeaus

Kom terug in 2024 om de gratis cadeaus van de New York Yankees te zien.

Bent u op zoek naar New York Yankees cadeaus, bestel dan hier.

Worden er gratis cadeaus bij een New York Yankees wedstrijd uitgedeeld?

Ja, bekijk het overzicht om te zien wanneer er welke cadeaus worden uitgedeeld bij een New York Yankees wedstrijd.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets