Groepsreis naar New York

Groepsreis naar New York

Met een eigen groep naar New York gaan vraagt een goede organisatie en planning. Wanneer u met een groep reist, is het extra belangrijk om alles vooraf goed te regelen. Als Nederlandse New Yorker help ik u graag bij het organiseren van uw trip. Ik denk met u mee hoe over hoe u de groepsreis het beste kunt plannen. Of u nu met een schoolklas, uw familie of bedrijf naar New York gaat, ik raad u sowieso aan om een aantal zaken ruim op tijd te boeken. Wilt u weten wat ik kan betekenen voor uw groepsreis naar New York? Vul dan het formulier hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op!

Erics Service

Wanneer u uw groepsreis naar New York door mij (gedeeltelijk) laat organiseren, weet u zeker dat u zo goed mogelijk voorbereid op pad gaat. Ik heb goede contacten met touroperators, gidsen, sportteams en theaters en werk veel samen met deze organisaties. Hierdoor kan ik gunstige prijzen voor u regelen, maar belangrijker nog: zorgen dat u in New York in goede handen bent, bij betrouwbare partijen. Daarnaast voorzie ik u natuurlijk van advies over hoe u de reis het beste kunt invullen. Ik kan een dagplanning en avondprogramma voor u samenstellen, volledig aangepast aan de wensen van de groep. Reist u met minimaal negen personen? Vul dan het formulier hieronder in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Let op: Groepsreizen zijn een uitdaging. Naast dat het erg leuk is, kan er ook het nodige misgaan. Ik help u graag bij het plannen van uw groepsreis. We kunnen dan zoveel mogelijk zaken die vooraf geregeld kunnen worden in goede banen leiden. Als u mij inschakelt, staat u niet voor dichte deuren en is de kans klein dat u met andere tegenvallers te maken zult krijgen. NewYork.nl is echter geen reisbureau en ik ben ook geen reisleider ter plaatse. Voor acute problemen met tickets die door mij zijn verzorgd, kunt u mij altijd bereiken. Bij eventuele andere problemen kan ik u bijstaan in het zoeken naar een oplossing.

Gaat u naar New York met minder dan 9 personen, maar wilt u toch hulp bij de voorbereidingen? Stuur dan een mail naar [email protected] en ik help u graag!

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets