Erics New York Download de gratis app in de App Store
App storeGoogle play
Hadestown op Broadway Tickets

Hadestown op Broadway Tickets

Hadestown op Broadway Tickets

Hadestown op Broadway tickets kunt u eenvoudig online reserveren. Ik raad u aan om uw theatertickets te kopen voor u naar New York gaat, hiermee bespaart u tijd en geld. Ga naar het Walter Kerr Theatre om deze show, die is beloond met een Tony Award voor beste musical, te zien. U zult worden meegesleept door de moderne versie van het verhaal van Orpheus en Eurydice. Ook in deze hedendaagse versie van de mythe probeert Hades om Eurydice naar de onderwereld te lokken en is het aan Orpheus om haar van de ondergang te redden.

Koop uw kaartjes voor Hadestown hier

Orpheus en Eurydice

De Griekse god Hermes treedt op als verteller van de musical, en ook de drie schikgodinnen (‘three Fates’) spelen een rol. Hades, god van de onderwereld, heerst over zijn eigen ondergrondse fabriek genaamd Hadestown. Zijn vrouw Persephone heeft de zomer gevierd met Orpheus en Eurydice, maar zodra de winter aanbreekt keert zij terug naar de fabriek. Wanneer Hades op zoek gaat naar anderen om in zijn fabriek te komen werken, komt hij Eurydice tegen. Zal zij hem volgen naar Hadestown? En welke rol zal de liefde tussen Orpheus en Eurydice spelen in deze tocht? Dit klassieke verhaal heeft verrassende raakvlakken met de actualiteit. De botsing tussen industrie en natuur, twijfel en vertrouwen en angst en liefde zal u niet onberoerd laten.

Hadestown op Broadway Tickets - Dansen Hadestown op Broadway Tickets - Drie Schikgodinnen

Hoe koop ik Hadestown op Broadway Tickets?

Het kopen van tickets voor Hadestown is eenvoudig via onderstaande link. I raad aan om tickets te kopen voor u naar New York gaat. Waarom? Veel shows zijn erg populair en verkopen snel uit. Het zal u ook tijd schelen en, nog belangrijker, u hoeft zich geen zorgen te maken over het vinden en kopen van tickets wanneer u in New York bent.

Tickets bestellen is eenvoudig:

  • Klik op onderstaande link en selecteer de datum waarop u wilt gaan
  • Vul uw gegevens in en betaal
  • Controleer uw e-mail inbox voor de bevestiging en de voucher
  • Wissel uw voucher in op vertoon van uw paspoort bij het theater op de dag van de voorstelling

Koop uw kaartjes voor Hadestown hier

Informatie over de voorstelling

  • Aanbevolen voor 8 jaar en ouder. Kinderen onder de 4 jaar worden niet toegelaten in het theater.
  • Duur: ongeveer 2 uur en 30 minuten
  • Locatie: Walter Kerr Theatre, 219 West 48th Street

Koop uw kaartjes voor Hadestown hier

Liever een andere musical dan Hadestown?

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets