Halloweenfeesten in New York 2024

Koop tickets nu
Halloweenfeesten in New York

Halloweenfeesten in New York zijn eind oktober. Halloween is een feestdag die in de Verenigde Staten groots wordt gevierd. Weken van tevoren worden huizen versierd met skeletten en spinnenwebben en op de dag zelf gaan kinderen de deuren langs om zoveel mogelijk snoep te verzamelen. Maar ook voor volwassenen is Halloween een leuke feestdag. Zo vinden er in New York verschillende Halloweenfeesten plaats. De feestgangers verkleden zich in de meest griezelige outfits en vieren de feestdag in een van de bekende bars of clubs van de stad. En u kunt hier ook bij zijn!

Halloween in New York tickets

Het weekend voor Halloween, en soms ook nog op de dag zelf, zijn er op allerlei plekken in New York Halloweenfeesten. Verkleed u als Dracula of zombie en feest mee met de New Yorkers in bekende rooftopbars en clubs. Normaal staat er op zaterdagavond een lange rij bij de clubs en is het nog maar de vraag of u er überhaupt binnenkomt. Met een betaalbaar ticket voor een Halloweenparty heeft u gegarandeerde toegang tot deze feesten en is soms zelfs een drankje inbegrepen. Zo kunt U bijvoorbeeld naar the Witches’ Ball in Ascent Lounge met geweldige muziek, een premium open bar en een prachtig uitzicht op Central Park.

Zie hier een overzicht van alle feesten

Erics Tip: De meeste Halloweenfeesten zijn op de zaterdag voor Halloween, maar er zijn ook feesten op vrijdag en op de dag van Halloween zelf. Let er bij het boeken dus op voor welke datum u tickets reserveert.

House of Spirits

Vier Halloween in een spookhuis met cocktails. Geniet van een nacht vol magie, tarot lezen, Ouija borden en ronddwalende toeschouwers. Kom oog in oog te staan met de geesten van de gestoorde patiënten van de psychiater die vroeger in het huis woonde. House of Spirits is een meeslepende ervaring in Downtown Manhattan, geïnspireerd op de laatste dagen van Grigori Raspoetin, de oude god Veles, en andere Slavische volksverhalen door de eeuwen heen.

Koop hier uw tickets voor House of Spirits

Themaboottochten Halloween

Niet alleen rooftopbars en clubs zijn het decor voor de Halloweenfeesten in New York, u kunt ook tickets kopen voor een terrifying night to remember op een jacht. Dus trek uw beste kostuum aan en maak u klaar om te dansen en geniet van het uitzicht op de skyline van New York onder het genot van een drankje.

Geen tickets beschikbaar op het moment

Halloweenfeesten in New York - Drankjes Halloweenfeesten in New York - Outfits

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets