Halloweenfeesten in New York 2021

Halloweenfeesten in New York

Halloweenfeesten in New York zijn eind oktober. Halloween is een feestdag die in de Verenigde Staten groots wordt gevierd. Weken van tevoren worden huizen versierd met skeletten en spinnenwebben en op de dag zelf gaan kinderen de deuren langs om zoveel mogelijk snoep te verzamelen. Maar ook voor volwassenen is Halloween een leuke feestdag. Zo vinden er in New York verschillende Halloweenfeesten plaats. De feestgangers verkleden zich in de meest griezelige outfits en vieren de feestdag in een van de bekende bars of clubs van de stad. En u kunt hier ook bij zijn!

Tickets voor 2021 zijn nog niet beschikbaar
Wilt u een e-mail ontvangen zodra de tickets beschikbaar zijn? Stuur me een berichtje op [email protected] en ik mail u op de dag dat de tickets beschikbaar komen.

Halloween in New York tickets

De zaterdag voor Halloween, en soms ook nog op de dag zelf, zijn er op allerlei plekken in New York Halloweenfeesten. Verkleed u als Dracula of zombie en feest mee met de New Yorkers in bekende rooftopbars als Skyroom en PH-D. Normaal staat er op zaterdagavond een lange rij bij deze clubs en is het nog maar de vraag of u er überhaupt binnenkomt. Met een betaalbaar ticket voor een Halloweenparty heeft u gegarandeerde toegang tot deze bars en is soms zelfs een drankje inbegrepen. En ook de beroemde Playboy Club met zijn bekende bunnies organiseert een gemaskerd Halloweenfeest.

Op de avond van Halloween, 31 oktober, kunt u naar de Playboy Club Halloween Upside Down party gaan. Dezelfde avond kunt u ook naar de bekende rooftopbar 230 Fifth gaan die omtovert tot Devil’s Heaven of naar The Witching Hour party bij Up&Down, waar een live DJ aanwezig is.

Zie hier een overzicht van alle feesten

Erics Tip: De meeste Halloweenfeesten zijn op de zaterdag voor Halloween, maar er zijn ook feesten op vrijdag en op de dag van Halloween zelf. Let er bij het boeken dus op voor welke datum u tickets reserveert.

Themaboottochten Halloween

Niet alleen rooftopbars en clubs zijn het decor voor de Halloweenfeesten in New York, u kunt ook tickets kopen voor een terrifying night to remember op een jacht. De feesten waar u tickets voor kunt kopen via de links zijn de party’s waarvan ik verwacht dat ze het leukst zijn, maar uiteraard is iedere avond uit in New York anders.

Koop uw tickets voor het Halloweenfeest op een jacht hier

Halloweenfeesten in New York - Drankjes Halloweenfeesten in New York - Outfits

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets