Hamilton op Broadway Tickets

Hamilton op Broadway Tickets

Bestel hier uw tickets

Koop uw Hamilton op Broadway tickets voordat u naar New York gaat. Het is makkelijk om theatertickets online te kopen en het bespaart u tijd. Hamilton op Broadway gaat over Amerika’s eerste minister van Financiën Alexander Hamilton. De musical wordt opgevoerd in het Richard Rogers Theatre.

 

Koop uw kaartjes voor Hamilton hier

Koop Chicago tickets, u betaalt geen servicekosten en kunt tickets ophalen bij het theater!

Hip hop op Broadway

De musical en het bijbehorende boek zijn geschreven door Lin-Manuel Miranda. De musical startte begin 2015 als off-Broadway productie, maar al snel naar Broadway verhuisde. Hamilton wordt de beste Amerikaanse musical van de afgelopen decennia genoemd en is door de muziek- en acteurskeuze erg vernieuwend. De kostuums in deze show zijn traditioneel, maar dat is dan ook het enige klassieke element in de musical. Het verhaal wordt bijna volledig gerapt en gezongen, met nummers in allerlei verschillende muziekstijlen, en de blanke personages worden gespeeld door donkere en Latijns-Amerikaanse acteurs.

Alexander Hamilton

De musical is gebaseerd op de biografie van Alexander Hamilton, die wordt beschouwd als een van de grondleggers van de Verenigde Staten en de eerste minister van Financiën van de VS was. Hij staat nog altijd afgebeeld op het $ 10-biljet. Hamilton komt de Verenigde Staten binnen als ambitieuze immigrant uit de Caribbean en ontwikkelt zich met hulp van vice-president Burr tot succesvol staatsman. Hij kan rekenen op steun van George Washington, terwijl Amerika’s andere founding fathers Jefferson en Madison zijn grote opponenten zijn. De relatie met Burr verslechtert, wat uiteindelijk leidt tot een duel tussen de twee, waarbij Burr Hamilton dodelijk verwondt. Tegelijk vertelt de musical het verhaal van Hamiltons huwelijk met de loyale Eliza, dat bijna ten onder gaat aan een affaire en aan zijn platonische relatie met Eliza’s zus.

Hamilton on Broadway Tickets The Company Hamilton on Broadway Tickets The King

Hoe koop ik Hamilton op Broadway Tickets?

Hamilton tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een bevestiging per e-mail met de officiële voucher. Op deze voucher staat alle informatie die u nodig heeft. Op de dag van de voorstelling liggen de kaartjes klaar bij de kassa van het theater. Deze kunnen tot uiterlijk 30 minuten voor de show opgehaald worden op vertoon van een geldig identiteitsbewijs.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Koop uw kaartjes voor Hamilton hier

Waarom kopen via NewYork.nl?

 • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
 • Gegarandeerd de best beschikbare plekken op het moment dat u boekt
 • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
 • Geen tussenpartijen, duidelijk bij wie u koopt
 • Betrouwbaar, veilig en snel
 • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash of PayPal
 • Als u voor een flexticket kiest, heeft u de mogelijkheid om tot 10 dagen voor de show te annuleren.

Stuur me een e-mail op [email protected] als u wilt boeken voor groepen van twintig personen of meer.

Erics Tip: Hamilton is momenteel de populairste show op Broadway. Deze show is echt iets voor u als u op zoek bent naar een unieke kijk op de Amerikaanse geschiedenis, versterkt met goede muziek en een mooi decor. Het is echter moeilijk om betaalbare tickets te vinden. Als u geen tickets kunt vinden voor de datum waarvoor u zoekt, kijk dan bij een reseller zoals deze.

Informatie over de voorstelling

 • Aanbevolen voor 10 jaar en ouder. Kinderen onder de 4 jaar worden niet toegelaten in het theater.
 • Duur: 2 uur en 45 minuten
 • Locatie: Richard Rodgers Theatre, 226 West 46th Street
 • voor de zaalplattegrond van het Richard Rodgers Theatre

Koop uw kaartjes voor Hamilton hier

Wilt u liever een andere musical zien?

Bekijk hier een overzicht van andere Broadwaymusicals

Aankomende voorstellingen

  Bestel hier uw tickets voor Hamilton Bestel hier uw tickets

  Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

  Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

  Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


  Zoek tickets
  van
  tot
  Zoek tickets