High Speed Boottocht in New York

Koop tickets nu
High Speed Boottocht in New York

Een high speed boottocht in New York is de perfecte activiteit voor adrenalinejunkies! In een half uur vaart u in hoog tempo over de Hudson, terwijl u geniet van het uitzicht op de skyline, het Vrijheidsbeeld en de Brooklyn Bridge. De kleinschalige speedboottour combineert snelheid en opwinding met sightseeing en is daarmee een unieke boottour, anders dan de meeste andere boottochten in New York.

Boek de High Speed Boottocht in New York hier

RIB-Boot in Manhattan

De opstapplaats van de high speed boottocht is op Pier 25 bij Hudson River Park, een andere plek dan waar de sightseeing cruises vertrekken. Dit is een authentiek stukje van New York en ook de boottocht zelf is populair onder zowel locals als bezoekers. Als u deze tour doet zult u dan ook meer het ‘echte’ New York ervaren dan bij de boottochten van de grote maatschappijen. De RIB-boot waarmee deze tour wordt gedaan is ongetwijfeld een van de snelste boten van New York. De comfortabele zitjes zorgen ervoor dat u vrij, maar toch stevig zit. Met grote vaart zet de boot koers richting het Vrijheidsbeeld. Hier wordt er even afgeremd om iedereen de kans te geven om foto’s te maken. Vervolgens wordt er langs Lower Manhattan en Brooklyn naar de Brooklyn Bridge gevaren, zodat u de brug van dichtbij kunt zien. Hierna keert de boot om, om terug te gaan richting de pier in TriBeCa. Dit is geen tour waarbij u nat gespat wordt, dus u zult weer droog voet aan wal zetten.

Erics Tip: Ik heb al veel boottochten in New York gedaan, maar was alsnog aangenaam verrast door deze tour. Allereerst, voor wie nog twijfelt: het is echt niet eng. Door het varen met de relatief kleine boot (er kunnen zo’n 16 personen op) voelde deze tour ook helemaal niet als een toeristische attractie, maar meer als een lokale activiteit. Daarnaast kan de boot op andere plekken varen dan de grote toerboten, waardoor we een stuk dichter langs de skyline kwamen én dichter op het water zaten. Ik vond dit dan ook echt een leuke boottocht en heel geschikt voor wie wat anders wil dan de gangbare sightseeing cruises.

High Speed Boottocht in New York - Uitzicht vanaf de Boot High Speed Boottocht in New York - RIB Boot

Praktische Informatie

Na aankoop ontvangt u een voucher die u kunt printen of op uw telefoon kunt laten zien als ticket voor de tour.

  • Duur: 30 minuten
  • Vertrekpunt: Pier 25 at Hudson River Park
  • Vertrektijd: de boot vaart regelmatig tussen 10.00 en 17.00 uur
    • juni – augustus: dagelijks
    • september – oktober: vrijdag, zaterdag en zondag

Boek de High Speed Boottocht in New York hier

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets