Hotels met zwembad in New York

Hotels met zwembad in New York

Hotels met zwembad in New York zijn door heel de stad heen te vinden. Neem een duik in het koele water na een dag New York verkend te hebben, geniet van de zon in een van de ligstoelen en ontspan. Van zwembaden op rooftops tot binnenzwembaden, lees mijn selectie van New York hotels met zwembad.

Contents

Hotels met zwembad in New York

Zwemmen in New York is mogelijk in een aantal van de hotels in de stad waar u als gast van kunt genieten. Veel van de zwembaden zijn verwarmd waardoor u er ook in de wintermaanden gebruik van kunt maken. Let wel op dat de zwembaden klein zijn, waardoor u er niet altijd echt in kunt zwemmen.

Equinox Hotel New York

Bij het Equinox Hotel waant u zich in luxe. Het hotel is van sportschoolketen Equinox en bevindt zich in Hudson Yards. Het hotel heeft twee zwembaden; binnen een zoutwaterbad en buiten een zwembad waar vandaan u uitzicht heeft op de Vessel. Verder is er in het hotel een complete spa te vinden met onder meer ijsbaden, een sauna en massagemogelijkheden.

Boek Equinox Hotel New York hier

Hotels met zwembad in New York - Equinox Hotel

Sonder Apartments at Battery Park

Sonder Apartments heeft meerdere locaties in New York, maar de locatie Battery Park is mijn persoonlijke favoriet. Het biedt luxe appartementen die erg ruim zijn. Het is vooral een fijne plek als u met kinderen naar New York reist, mede door het zwembad dat zich op het dak bevindt. Het zwembad is de grootste die ik ken in New York. Vanaf hier heeft u uitzicht over de stad. Daarnaast is het zwembad alleen geopend voor bewoners en gasten van het gebouw, waardoor het niet overvol is.

Boek Sonder Apartment at Battery Park hier

Hotels met zwembad in New York - Sonder Apartments at Battery Park Hotels met zwembad in New York - Sonder Apartments at Battery Park uitzicht

Margaritaville Resort Times Square

Op een paar minuten lopen van Times Square is Margaritaville Resort te vinden. Dit hotel heeft meerdere barren en restaurants, waaronder Landshark Bar & Grill, waaraan ook het kleine zwembad te vinden is. Zoek de verfrissing op en geniet van de zon in een van de ligstoelen.

Boek Margaritaville Resort Times Square hier

Gansevoort Meatpacking

Het Gansevoort Meatpacking heeft een zwembad op het dakterras en is het gehele jaar door geopend. Vanaf het zwembad heeft u een panoramisch uitzicht over de stad. Het zwembad is verbonden met een levendige rooftopbar.

Boek Gansevoort Meatpacking NYC hier

Hotels met zwembad in New York - Gansevoort Meatpacking

Royalton Park Avenue

Onder het Empire State Building is het zwembad van Royalton Park Avenue te vinden. Het zwembad is deels buiten en deels binnen, waardoor het een fijne plek is het hele jaar lang. Naast het zwembad is ook een rooftopbar te vinden waar u kunt genieten van een drankje.

Boek Royalton Park Avenue hier

Hotels met zwembad in New York - Royalton Park Avenue

Virgin Hotel

Vanaf het zwembad van het Virgin Hotel in New York heeft u een prachtig uitzicht op het Empire State Building. Bij het zwembad is The Pool Club te vinden waar u kunt genieten van een drankje. Wilt u meer privacy, dan is het mogelijk om een cabana te huren. Verder biedt het hotel onder meer een gym, een restaurant en is het diervriendelijk!

Boek een kamer in het Virgin Hotel hier

Hotels met zwembad in New York - Virgin Hotel

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets