Kinky Boots in New York Tickets

Kinky Boots Broadway

Bespaar op uw Kinky Boots in New York tickets door ze aan te schaffen voordat u op reis gaat. Het is makkelijk en veilig om uw theatertickets online te kopen, en het bespaart u tijd! De Broadway-favoriet Kinky Boots The Musical is terug in New York. Deze komische musical vertelt het verhaal van een schoenfabriek die het faillissement in de ogen kijkt, maar zichzelf weet te redden door zich op een nieuwe markt te storten: drag queens. Kinky Boots is een verhaal over vooroordelen, overwinning en, uiteraard, over kinky laarzen. De door Harvey Fierstein geschreven musical, met muziek en songteksten van de beroemde popartiest Cyndi Lauper, laat u de complete avond op het puntje van uw stoel zitten. Kinky Boots is charismatisch, hartverwarmend en winnaar van een Tony-award voor ‘Beste Musical’. De musical zit boordevol entertainment, dus u bent verzekerd van een leuke avond in off-Broadway’s Stage 42!

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Contents

Charlie en de Kinky Boots Factory

Na – tegen zijn zin in – in Londen te hebben gewoond met zijn verloofde keert Charlie terug naar Northampton, alwaar hij de fabriek overneemt die zijn vader hem naliet. De fabriek is al vier generaties lang in de familie en staat bekend om het creëren van kwalitatief hoogwaardige herenschoenen. Het probleem is echter dat de schoenen allesbehalve modieus zijn – en dat is te zien aan de verkoopcijfers. Charlie staat voor een zware beslissing: gaat hij de fabriek sluiten, of hem compleet heruitvinden?

Ineens herinnert Charlie zich een ontmoeting met Lola, een drag queen uit Londen, en haar achtergronddansers: ‘The Angels’. Optreden op hoge dameshakken was niet bepaald een pretje, zo had Lola uitgelegd. Maar het hoorde nu eenmaal bij het drag queen-bestaan. Charlie komt op het lumineuze idee om Lola te vragen hem te helpen speciale schoenen voor deze markt te ontwikkelen, en zo de fabriek te redden van de ondergang.

Maar niet alle medewerkers van de fabriek zijn even blij met deze nieuwe richting, en Charlies verloofde moet er al helemaal niets van weten. Charlie en Lola hebben tot aan Milaan Fashion Week de tijd om alles af te krijgen. Zal het ze lukken?

Kinky Boots - Drag Queens Kinky Boots - Red Boots

Excentrieke hoge hakken en popmuziek

Kinky Boots is een musical met soul, niet in de laatste plaats door de verscheidenheid aan liedjes die Cyndi Lauper creëerde, zoals het aanstekelijke ‘Sex is in the Heel’ of de breekbare ballad ‘The Soul of a Man’. Het publiek wacht telkens met smart op welk liedje nu weer zal volgen, en iedereen die nog wat sceptisch was geeft zich gewonnen, nog voor het eerste deel is afgelopen.

Uiteraard is een musical over schoenen niet compleet zonder een paar dat echt de show steelt. De rode-kniehoge-laarzen-met-glitters-en-belachelijk-hoge-hakken zijn op zichzelf al een Tony-award waard. Maar ook de rest van de schoenen en kostuums is spectaculair. Dat maakt, samen met de aanstekelijke liedjes en de feelgood-verhaallijn, de musical Kinky Boots tot een staaltje entertainment in z’n puurste vorm.

Kinky Boots - Dans Kinky Boots - Ballard

Hoe koop ik Kinky Boots in New York Tickets?

Kinky Boots in New York tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u onmiddellijk een bevestiging per e-mail. Voor deze musical ontvangt u uiterlijk 7 dagen voor de voorstelling een e-mail met de QR-codes! Toon deze QR-code op uw telefoon in het theater en geniet. Stuur me een e-mail als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Waarom kopen via NewYork.nl?

 • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
 • U hoeft geen app te downloaden of uw tickets te printen. U hoeft alleen de QR-code te tonen
 • Gegarandeerd echte tickets
 • Best beschikbare stoelen, altijd naast elkaar
 • Een toegewijde helpdesk: u kunt altijd direct contact met mij opnemen
 • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash, Apple Pay, creditcard of PayPal
 • Kiest u voor een flexticket, dan is annuleren mogelijk voor de datum dat de show plaatsvindt.

Erics Tip: In deze musical worden veel ‘volwassen’ thema’s aangepakt. Ook komt er aardig wat grof taalgebruik voorbij. Hierdoor is de musical misschien minder geschikt voor kinderen onder de tien jaar.

Informatie over de voorstelling

 • Kinderen tot vier jaar worden niet toegelaten tot het theater.
  Niet geschikt voor kinderen onder de tien jaar.
 • Duur: ongeveer 2 uur en 30 minuten
 • Locatie: Stage 42, 422 West 42nd Street
 • Toegankelijkheid:
 • Klik hier voor de zaalplattegrond van Stage 42
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets