LEGOLAND New York Resort Tickets

Koop tickets nu
LEGOLAND New York Resort Tickets

LEGOLAND New York tickets zijn nu te koop! In dit LEGOLAND-pretpark in New York draait alles om LEGO. Het pretpark bestaat uit zeven delen, die ‘landen’ genoemd worden. In de zeven verschillende landen kan er gespeeld en gebouwd worden met de steentjes, maar ook zijn er achtbanen en andere attracties te vinden voor zowel kleine kinderen, als de wat oudere. LEGOLAND New York Resort richt zich op kinderen van 2 tot 12 jaar. In het ticket is vervoer vanaf Port Authority in Manhattan inbegrepen.

Koop uw tickets voor LEGOLAND New York Resort inclusief vervoer hier

Contents

Attracties in LEGOLAND New York Resort

Het pretpark voor kinderen is opgedeeld in zeven verschillende landen. Zo is er LEGO Pirates waar alles in het teken staat van piraten en water. Of bezoek LEGO Castle waar een achtbaan in de vorm van een draak rond het kasteel cirkelt. LEGO NINJAGO World is gebaseerd op de ninja-achtige figuren van LEGO. Hier kunnen kinderen zich ontwikkelen tot een echte ninja.

Iets rustigere attracties zijn te vinden in LEGO City, waar kinderen kunnen rijden in de LEGO-auto’s of een brand kunnen helpen blussen. Miniland bestaat uit tien verschillende steden en hun bezienswaardigheden die gebouwd zijn met meer dan 22 miljoen stenen. Alles wat kinderen gezien hebben tijdens hun dag in LEGOLAND NY kunnen zij zelf namaken in Bricktopia. LEGO-kunstwerken zijn te zien in Brick Street.

Erics Tip: “LEGOLAND New York Resort kunt u binnen een dag ontdekken. Het park is gericht op kinderen, dus de afstanden tussen de zeven landen zijn niet erg groot. Ik raad u aan een ticket te boeken inclusief vervoer vanaf Manhattan. Op deze manier kunt u heel makkelijk en comfortabel LEGOLAND New York bezoeken.”

Voorzieningen in LEGOLAND NY

In alle zeven landen is het mogelijk om iets te drinken of te eten in de cafés, restaurants of bij de food carts. Het aanbod is breed, van sandwiches en snacks tot burgers en pizza. Verder zijn er een aantal winkels waar LEGO verkocht wordt die nergens anders gevonden kan worden. Ook kunnen er souvenirs worden gekocht om de dag in LEGOLAND New York Resort nooit te vergeten.

Praktische informatie

Houd er rekening mee dat er in LEGOLAND New York Resort niet met contant geld betaald kan worden, u kunt hier alleen met een betaalpas betalen. Voordat u het pretpark binnengaat moeten uw spullen door een veiligheidscheck.

LEGOLAND ligt buiten Manhattan. Vanaf Port Authority Bus Terminal in Manhattan kunt u het rechtstreekse vervoer naar het pretpark in de staat New York nemen.

  • Locatie: LEGOLAND New York Resort, One Legoland Blvd, Goshen, New York.
  • Openingstijden: Het park is niet alle dagen geopend, en het wisselt per periode welke dagen het park open of gesloten is. Bekijk voorafgaand aan uw reis naar New York wanneer het park geopend is.
  • Leeftijd: Gericht op kinderen van 2 tot 12 jaar. Voor kinderen jonger dan 3 jaar is geen ticket nodig voor LEGOLAND New York. U betaalt alleen voor het vervoer.

Koop uw tickets voor LEGOLAND New York Resort inclusief vervoer hier

Koop uw tickets voor LEGOLAND New York Resort hier

LEGOLAND New York Resort Tickets LEGO - Miniland LEGOLAND New York Resort Tickets - Attractie

Hoeveel kosten LEGOLAND New York Resort tickets?

Tickets voor LEGOLAND New York Resort inclusief vervoer zijn verkrijgbaar vanaf € 168

Waar is LEGOLAND New York Resort?

LEGOLAND New York Resort ligt in de staat New York. Het adres is One Legoland Blvd, Goshen, New York.

Voor welke leeftijd is LEGOLAND New York Resort?

LEGOLAND New York Resort richt zich op kinderen van 2 tot 12 jaar. Lees meer hier.

Hoe kom ik bij LEGOLAND New York Resort?

Vanaf Port Authority in Manhattan vertrekken de bussen direct naar LEGOLAND New York Resort. Boek uw ticket inclusief vervoer hier.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets