Les Misérables op Broadway Tickets

Les Miserables in NYC

Boek uw Les Misérables op Broadway tickets voordat u naar New York reist. Het kopen van uw theatertickets online is makkelijk en het bespaart u kostbare tijd en geld. Les Misérables op Broadway in New York is een remake van de zo geliefde originele musical, die ooit een Tony Award won. Nadat de musical in 2012 succesvol verfilmd werd, met Anne Hathaway, Hugh Jackman en Russell Crowe in de hoofdrollen, keert ‘Les Mis’ nu terug naar Broadway. Victor Hugo’s verhaal komt binnen de intieme setting van het Imperial Theater optimaal tot z’n recht. De originele versie heeft er dertien jaar lang, met enorm succes, gespeeld. Zowel critici als publiek waren lovend over de voorstelling en het moet gek lopen wil het hedendaagse Broadwaypubliek niet ook in de ban raken van Les Misérables.

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Contents

Victor Hugo’s Les Misérables

Les Misérables vertelt het verhaal van Jean Valjean – een man die negentien jaar gevangen zat voor het stelen van brood. Verbitterd door het harde leven in de cel, moet hij nu de draad van zijn nieuwe, vrije leven zien op te pakken. U begrijpt: dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Valjeans verhaal loopt parallel aan, en is verweven met de Franse Revolutie, waarin jonge idealisten strijden voor een beter land.

Uiteraard speelt in Les Misérables ook de liefde een rol. Valjeans adoptiedochter Cosette wordt verliefd op een van de revolutionisten en Valjean raakt gevangen in een tweestrijd: in hoeverre beschermt hij haar, en in hoeverre laat hij haar vrij? Les Misérables is een hartstochtelijk, hartverwarmend, maar vooral ook bemoedigend verhaal.

Les Miserables in New York De muscial Les Miserables op Broadway

De klassiekers: ‘I Dreamed a Dream’, ‘On My Own’ en ‘One Day More’

‘I Dreamed a Dream’ is al sinds het debuut in 1987 een van de populairste liedjes van de musical. Ook in de nieuwe versie van Les Misérables zal dit lied weer vele harten stelen. Naast deze klassieker zullen fans ook de klanken van ‘On My Own’, ‘Bring Him Home’, ‘Do You Hear the People Sing?’, ‘Empty Chairs at Empty Tables’, ‘Master of the House’ en vele andere liedjes herkennen. En ook degenen die voor het eerst kennis zullen maken met ‘Les Mis’ lopen waarschijnlijk ‘One Day More’-neuriënd het theater uit. Dit lied, dat wordt uitgevoerd door zo goed als de gehele cast, weet de grandeur van het verhaal als geen ander te vangen.

Les Miserables de musical in New York City Les Miserables op Broadway

Hoe koop ik Les Misérables op Broadway Tickets?

Het kopen van tickets is eenvoudig. Hierboven kunt u de datum selecteren waarop u wilt gaan. U krijgt dan een overzicht te zien van welke kaartjes nog beschikbaar zijn. U kunt vervolgens aangeven hoeveel u er wilt, ze aan uw winkelmand toevoegen en meteen afrekenen. Nadat u betaald heeft, ontvangt u een bevestiging per e-mail met een voucher. Op de dag van de voorstelling kunt u de voucher minstens een uur van tevoren bij het theater inwisselen voor de tickets.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Waarom kopen via NewYork.nl?

  • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
  • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
  • Geen tussenpartijen, duidelijk bij wie u koopt
  • Betrouwbaar, veilig en snel
  • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash of PayPal

Stuur me een e-mail op [email protected] als u wilt boeken voor groepen van negen personen of meer.

Erics Tip: Wat kan ik zeggen over Les Misérables: het is DE musical der musicals. Vergelijk het niet met de film, want een theatervoorstelling heeft een hele andere sfeer. Het verhaal en de liedjes zijn erg emotioneel en voor mij is deze klassieker Broadway op zijn best.

Informatie over de voorstelling

  • Duur: ongeveer 2 uur en 50 minuten
  • Locatie: Imperial Theatre, 249 West 45th Street
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets