My Fair Lady op Broadway Tickets

My Fair Lady op Broadway Tickets

My Fair Lady is terug op Broadway! Maar niet voor lang, dus koop uw My Fair Lady op Broadway tickets voor uw vertrek naar New York. Het online kopen van theatertickets is makkelijk en veilig, en het bespaart u tijd en geld. My Fair Lady is bestempeld als ‘een van de beste musicals van de eeuw’, dus ga naar het Vivian Beaumont Theater en mis de kans om deze show te zien niet!

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Weddenschap

My Fair Lady is voor het eerst in 25 jaar terug op Broadway. De musical gaat over Eliza Doolittle, een slechtgemanierde bloemenverkoopster met een plat accent. Twee heren met een interesse in fonetiek, Henry Higgins en Kolonel Pickering, zien Eliza op de markt en gaan een weddenschap aan: zal het Higgins lukken om Eliza’s accent af te leren en haar om te toveren tot een dame? De revival van deze musical bevat alle bekende songs uit de oorspronkelijke versies, zoals “I Could Have Danced All Night”, “Get Me to the Church on Time” en “Wouldn’t It Be Loverly”.

Hoe koop ik My Fair Lady op Broadway tickets?

Het kopen van tickets is eenvoudig. Hierboven kunt u de datum selecteren waarop u wilt gaan. U krijgt dan een overzicht te zien van welke kaartjes nog beschikbaar zijn. U kunt vervolgens aangeven hoeveel u er wilt, ze aan uw winkelmand toevoegen en meteen afrekenen. Nadat u betaald heeft, ontvangt u een bevestiging per e-mail met een voucher. Op de dag van de voorstelling kunt u de voucher minstens een uur van tevoren bij het theater inwisselen voor de tickets.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Waarom kopen via NewYork.nl?

  • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
  • Gegarandeerd de best beschikbare plekken op het moment dat u boekt
  • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
  • Betrouwbaar, veilig en snel
  • Betalen met iDeal, creditcard, Bancontact of PayPal
  • Flexibel! Als u voor een flexticket kiest, dan heeft u de mogelijkheid om tot 10 dagen voor de show te annuleren.

Stuur me een e-mail op [email protected] als u wilt boeken voor groepen van twaalf personen of meer.

Erics Tip: Als u op zoek bent naar een klassieke dramamusical die minder zwaar is dan The Phantom of the Opera, dan is My Fair Lady een goede keuze. Het decor, de kostuums, acteurs en zelfs de theateropstelling brengen Eliza Doolittle’s verhaal prachtig tot leven. Vergeet niet om na afloop de fonteinshow bij Lincoln Center te bekijken!

Informatie over de voorstelling

  • Kinderen jonger dan 5 jaar worden niet toegelaten in het theater.
  • Locatie: Vivian Beaumont Theater, 150 West 65th Street
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets