NBC Studio Tour in New York

Koop tickets nu
nbc studios in new york

De NBC Studio Tour in New York is geweldig voor mensen die erg houden van grote Amerikaanse tv-shows zoals The Today Show en Saturday Night Live. Tijdens deze tour kunt u een kijkje nemen achter de schermen van de beroemdste studio’s van verschillende Amerikaanse tv-shows. De gids zal u ook een aantal van de meest bekende filmlocaties in New York laten zien.

Boek uw tickets voor de NBC Studio Tour in New York hier

Bezoek de NBC Studios

De tour begint met een begeleide tour door de straten van New York en ziet u verschillende beroemde tv- en filmlocaties. De gids helpt u bij het ontdekken van scènes van sommige bekende shows en films. Na de tour brengt u een bezoek aan twee van de officiële productiestudio’s. Dit zijn de studio’s waar shows als Saturday Night Live en de Tonight Show opgenomen worden. Vervolgens gaat u naar de video- en audiostudio’s en het control center van NBC en krijgt u een kijkje in het productieproces van een televisieshow. Het hoogtepunt is wanneer u samen met de groep uw eigen fragment van een tv-show maakt. Dit wordt later ook naar u gemaild.

Praktische informatie

Na aankoop ontvangt u een voucher die u kunt printen en gebruiken als het tickets voor de tour of op uw telefoon kunt laten zien als mobiele ticket.

  • Duur: 3 uur
  • Vertrekplaats: Pulitzer Fountain (voor het Plaza Hotel) op 59th Street en Fifth Avenue
  • Vertrektijd:
    • Maandag, woensdag en vrijdag: 12.00 uur
    • Zaterdag: 13.30 uur

Boek de NBC Studio Tour hier

Erics Tip: Deze tour is vooral interessant voor mensen die van Amerikaanse tv-shows houden. Als dat bij u niet het geval is, zou ik deze tour overslaan. Ook zou ik adviseren uw kinderen alleen mee te nemen als zij ook fan zijn.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets