New York Sightseeing Day Pass

Koop tickets nu
New York Sightseeing Day Pass
Tot 35% korting

De New York Sightseeing Day Pass is een voordelige kortingspas voor New York. Met deze pas kunt u tijdens een vooraf gekozen aantal dagen bijna alle bekende bezienswaardigheden van New York bezoeken. Met de Sightseeing Day Pass bent u een stuk voordeliger uit dan met het kopen van losse tickets. U koopt alleen de pas en hoeft vervolgens niets meer te betalen bij de attracties die u bezoekt. Ook is de kortingspas veel makkelijker in gebruik dan aparte kaartjes, met één pas bezoekt u alle dingen die u wilt zien in New York!

Koop uw New York Sightseeing Day Pass hier

EXCLUSIEVE DEAL: tot 35% extra korting op de Sightseeing Day Passes voor 3, 4, 5, 6, 7 & 10 dagen! Koop uw pas vandaag, hij is 2 jaar geldig na aankoop. Gebruik code ‘ERICOFFER’.

De kosten van de Sightseeing Day Pass

U kiest zelf voor hoeveel dagen u de Sightseeing Day Pass aanschaft. Kinderen t/m 2 jaar hebben geen pas nodig, voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar geldt een speciaal tarief. Met de pas bespaart u tot 65% ten opzichte van losse tickets!

Prijzen

1 dag2 dagen3 dagen4 dagen5 dagen6 dagen7 dagen10 dagen
T/m 2gratisgratisgratisgratisgratisgratisgratisgratis
T/m 12$84$129$220 $139$250 $174$264 $184$270 $189$280 $194$329 $229
Volwassen$114$164$279 $204$309 $249$349 $279$389 $309$419 $339$459 $359

 

Wat kunt u zien en doen met de Sightseeing Day Pass?

U koopt een Sightseeing Day Pass voor 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 of 10 dagen. Tijdens deze dagen kunt u onbeperkt bezienswaardigheden bezoeken. Hiervoor heeft u de keuze uit een lijst van meer dan 100 attracties en tours, waaronder Empire State Building, Edge, One World Observatory, Top of the Rock, sightseeing cruises en The Metropolitan Museum of Art. Daarnaast vallen er verschillende restaurants onder de attracties, waarbij u per persoon $ 15 tot $ 25 korting krijgt met de pas. Hier vindt u de volledige lijst.

Daarnaast kunt u gedurende de gehele duur van de pas gebruikmaken van de Uptown en Downtown route van de Gray Line Hop-on Hop-off bussen. U kunt direct instappen met uw pas, u hoeft uw ticket niet eerst nog ergens anders op te halen.

Wegens COVID-19 krijgt u momenteel een 1-daags Hop-on Hop-off-ticket bij de Day Pass

New York Sightseeing Day Pass - Hop-on Hop-off bus  New York Sightseeing Day Pass The Vessel

Hoe werkt de Sightseeing Day Pass?

U bestelt de New York Sightseeing Day Pass makkelijk online voor vertrek. U ontvangt direct een voucher met een QR-code, dit is uw pas. U kunt deze code bij de ingang van de attracties op uw telefoon laten zien. Voor de zekerheid raad ik u aan om de pas ook even te printen. De pas gaat in als u de eerste attractie bezoekt. Vanaf dat moment is hij geldig op het door u gekozen aantal (aaneengesloten) dagen.

De Sightseeing Day Pass is erg flexibel. U kunt in New York zelf bepalen welke attracties u met de pas wilt bezoeken, dit hoeft u niet vooraf al te beslissen. Direct na bestelling ontvangt u naast de pas zelf een link naar een digitale gids met informatie over alle tours en attracties, en over hoe u de pas per attractie precies gebruikt. U kunt met de Sightseeing Day Pass zelfs gratis of met een flinke korting dineren bij een aantal restaurants!

Koop uw New York Sightseeing Day Pass hier

Erics Tip: Met de Sightseeing Day Pass kunt u heel veel bezoeken tijdens uw trip. Ik raad u aan om een pas voor minimaal drie dagen te nemen, dan heeft u echt waar voor u geld. Doet u het liever iets rustiger aan? Neem dan de New York Sightseeing Flex Pass. U bepaalt dan alleen het aantal bezienswaardigheden vooraf en heeft 30 dagen de tijd om ze te bezoeken.

New York Sightseeing Day Pass The Edge

Is de New York Sightseeing Day Pass de moeite waard?

Gebruik mijn Pass Picker om uit te vinden welke pas het voordeligst voor u is. Het is helemaal afhankelijk van wat u allemaal wilt bezoeken in New York!

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets