Persbericht NewYork.nl Pop-upshop

NewYork.nl-Pop-upshop

Eerste pop-upshop alleen over New York in Amsterdam weer open

Amsterdam, 13 augustus 2018 – Eric van NewYork.nl opent weer de eerste en enige pop-upshop alleen over New York. De pop-upshop bevindt zich in Amsterdam en opent zijn deuren wederom op 20 september. Tot en met 23 september 2018 kan iedereen dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur (zondag vanaf 11.00 uur) binnenlopen voor gratis advies over een trip naar New York.

De website NewYork.nl komt tot leven in de NewYork.nl pop-upshop! U ervaart er het echte New York-gevoel en Eric en zijn collega’s kunnen u alles vertellen over de stad. Of het nou gaat om goedkope tickets voor een Broadwaymusical, het boeken van een helikoptervlucht, de beste hotels of tickets voor bezienswaardigheden: bij de NewYork.nl pop-upshop bent u aan het juiste adres. En wilt u een planning van dag tot dag? Dan kunt u uw wensen bespreken met Eric of een van zijn collega’s. Aan de hand daarvan wordt er een persoonlijk reisprogramma voor u samengesteld.

Eric verhuisde jaren geleden naar New York. Om zijn vrienden, familie en alle andere geïnteresseerden tips te geven, begon hij de website NewYork.nl. Hij heeft ervaring als single, vader, toerist en inwoner van New York. Dus of u nou met vrienden, familie of in uw eentje gaat: Eric kan u helpen en zorgt ervoor dat u New York zult beleven als een echte New Yorker.

Geen tijd om langs te komen tussen 20 en 23 september 2018? Tot en met oktober 2018 kunt u de NewYork.nl pop-upshop bezoeken op afspraak via NewYork.nl/pop-upshop.

Praktische Informatie

  • Openingstijden: 
    • 20 – 22 september 2018 van 10.00 – 17.00 uur
    • Op zondag van 11.00 – 17.00 uur
    • 24 september 2018 – 31 oktober 2018 op afspraak
  • Website: www.newyork.nl/pop-upshop

Beeldmateriaal

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets