NewYork.nl Pop-upshop

NewYork.nl pop-upshop

NewYork.nl komt tot leven in de NewYork.nl pop-upshop! Op donderdag 20 en vrijdag 21 september 2018 kunt u dagelijks binnenlopen bij mijn pop-upshop in hartje Amsterdam voor gratis advies over een trip naar New York. Of het nou gaat om goedkope tickets voor een Broadwaymusical, het boeken van een helikoptervlucht, de beste hotels of tickets voor bezienswaardigheden: ik help u graag om er een onvergetelijke trip van te maken.

Persoonlijk advies van Eric

Op donderdag 20 en vrijdag 21 september zal ik samen met mijn vakkundige team iedere dag aanwezig zijn in de pop-upshop om u van advies te voorzien. Wilt u zeker zijn dat u geholpen kunt worden? Reserveer dan hieronder een tijdslot voor een gratis adviesgesprek van 25 minuten met mij of een van mijn collega’s, op de door u gewenste datum en tijd.

Maak hier uw gratis 25-minuten afspraak

Shopaanbieding en boekingen

In de shop kunt u ook direct attracties boeken bij mij of een van de specialisten. Voor een geselecteerd aantal tours, MetroCards en Broadwaymusicals zullen er kortingen zijn als u deze tickets in de shop aanschaft.

Geen afspraak? Geen probleem.

Ik zal er zijn met een team van New York-specialisten. Als u geen afspraak maakt, bent u ook van harte welkom, alleen kan het zijn dat u even moet wachten. De openingstijden staan hieronder.

Praktische Informatie

  • Openingstijden:
    • Donderdag 20 september van 10.00 – 17.00 uur
    • Vrijdag 21 september van 10.00 – 17.00 uur

De shop zou in eerste instantie ook op zaterdag 22 en zondag 23 september geopend zijn, maar wegens omstandigheden kan dit helaas niet doorgaan.

NewYork.nl Pop-upshop Items

NewYork.nl Pop-upshop Buitenkant

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets