Paasweekend deal: tot 30% extra korting op de New York Pass + 1 extra dag Hop-on Hop-off bus!
Klik en bestel vandaag de New York Pass hier!

Menu
Kleding

Kleding

Kleding

Op een paar uitzonderingen na wordt er in New York weinig waarde gehecht aan chique kleding. Als u niet in een toprestaurant gaat eten kunt u ook ’s avonds gewoon casual gekleed gaan. In de meeste restaurants kunt u jeans en sneakers dragen. Een uitzondering geldt voor de clubs. Als u hier in casual kleding binnen wilt komen, zult u bijna altijd geweigerd worden. Neem dus een feestelijke outfit mee, maar ook comfortabele kleding voor overdag. Hieronder leest u mijn kledingtips voor in New York.

Geschikte Kleding in New York

Zelfs in de zomer raad ik aan om altijd een trui of een vestje mee te nemen. De airo van de meeste winkels wordt rond de 18 graden afgesteld, een groot verschil met de hitte buiten. Ook een regenjas en een paraplu zijn geen overbodige luxe. Het kan op een mooie zomerse dag ineens regenen dat het giet, het zou vervelend zijn als u de rest van de dag met doordrenkte kleding loopt. Let ook vooral op nette schoenen als u een club wilt betreden.

In de winter kan het erg koud worden. Ik raad aan om verschillende lagen te dragen, zodat u makkelijk iets kunt uittrekken of aandoen, afhankelijk van de temperatuur binnen en buiten. Vergeet zeker niet om handschoenen, een muts en sjaal in te pakken als u in de wintermaanden naar New York gaat.

Kleding - Winter Kleding - Zomer

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets