Shakespeare in the Park in New York

Shakespeare in the Park in New York

Shakespeare in the Park in New York is een reeks van toneelstukken van Shakespeare die elke zomer in Central Park worden opgevoerd. Het bezoeken van deze stukken is een zomertraditie die geliefd is bij veel New Yorkers. Het doel is om theater toegankelijker en leuker te maken voor iedereen. Je zit in een openluchttheater in het prachtige Central Park. Het is meestal nog licht wanneer het stuk start en het wordt steeds donkerder naarmate de avond vordert. Het is echt een leuke ervaring.

Shakespeare toneelstukken

Er zijn twee toneelstukken. De eerste is Much Ado About Nothing en speelt van 21 mei t/m 23 juni 2019. Het tweede stuk is Coriolanus en speelt van 16 juli tot 11 augustus 2019. Wat de opvoeringen nog leuker maakt is dat er meestal een bekende acteur bij de cast zit. Voorgaande jaren waren dit bijvoorbeeld Meryl Streep, Denzel Washington en Anne Hathaway.

Tickets

Tickets voor Shakespeare in the Park zijn gratis, maar helaas zijn er nooit genoeg kaartjes en de enige manier om de gratis kaartjes te krijgen, is door in het park in de rij te gaan staan. Dit duurt uren. Gelukkig kunt u nu ook tickets kopen, waarmee u een gegarandeerde zitplaats heeft. Ik moet toegeven dat de tickets niet goedkoop zijn, maar ik denk dat het een leuke ervaring is in de zomer in New York. Als u ervoor kiest om tickets te kopen voor Shakespeare in the Park, helpt u ook om het evenement te onderhouden. Is het niet gelukt om Shakespeare in the Park-tickets te krijgen? Bekijk dan de lijst van Broadwaymusicals in New York voor andere geweldige shows.

Hoe koop ik Shakespeare in the Park tickets?

Het kopen van tickets is eenvoudig. Hierboven kunt u de datum selecteren waarop u wilt gaan. U krijgt dan een overzicht te zien van welke kaartjes nog beschikbaar zijn. U kunt vervolgens aangeven hoeveel u er wilt, ze aan uw winkelmand toevoegen en meteen afrekenen. Nadat u betaald heeft, ontvangt u een bevestiging per e-mail met een voucher. Op de dag van de voorstelling kunt u de voucher minstens een uur van tevoren bij het theater inwisselen voor de tickets. Zitplaatsen worden toegewezen door het theater.

Shakespeare in the Park in New York - Publiek Shakespeare in the Park in New York - Eind van de Show

Waarom kopen via NewYork.nl?

 • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
 • Gegarandeerd de best beschikbare plekken op het moment dat u boekt
 • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
 • Betrouwbaar, veilig en snel
 • Betalen met iDeal, creditcard, Bancontact of PayPal
 • Flexibel! Als u voor een flexticket kiest, dan heeft u de mogelijkheid om tot 10 dagen voor de show te annuleren.

Stuur me een e-mail op [email protected] als u wilt boeken voor groepen van negen personen of meer.

Erics Tip: Verwacht bij Shakespeare in the Park geen klassieke uitvoering, maar Shakespeare in een modern jasje. Er heerst een bijzondere sfeer tijdens deze avonden, u geniet in de open lucht van de zonsondergang met tjirpende krekels op de achtergrond. En als u een kaartje voor een voorstelling koopt, zorgt uw bijdrage ervoor dat dit unieke evenement nog lang kan blijven bestaan.

Informatie over de voorstelling

 • Eerste voorstelling: Much Ado About Nothing van 21 mei t/m 23 juni
 • Tweede voorstelling: Coriolanus van 16 juli t/m 11 augustus
 • Aanvangstijd: Alle voorstellingen beginnen om 20.00 uur
 • Locatie: Central Park, Delacorte Theater
 • Ingang: Ga het park in op 81st Street en Central Park West of 79th Street en Fifth Avenue
 • Extra: Het is toegestaan om eten en drinken mee te nemen, indien ze onder uw stoel passen en de verpakking geen glas bevat.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets