New York Street Food

Koop tickets nu
New York Street Food

New York street food is een goede manier om te eten zoals de échte New Yorkers: lekker! De verkopers serveren snel en het eten is warm, van goede kwaliteit en, het allerbelangrijkst, heerlijk. Er zijn veel opties om uit te kiezen, zoals Mexicaanse taco’s, Koreaanse barbecue chicken en Belgische wafels. Loopt het water u al in de mond?

New York street food

New York street food is echt heel lekker. Ik heb de food carts over de jaren professioneler zien worden en de kwaliteit is enorm vooruit gegaan, waardoor er zelfs rijen staan. Met name in Midtown en in het Financial District zijn veel food carts te vinden die zich richten op zakenmensen. In deze buurten is er dan ook veel keuze. Dus als u op weg bent naar een Broadwayshow en even snel iets wil eten, of als u gewoon wil proeven van verschillende keukens (New York is en blijft natuurlijk een smeltkroes!) dan raad ik u absoluut aan om naar een food cart te gaan.
New York Street Food New York Street Food

New York food cart tour

Als u de food carts liever niet alleen ontdekt of meer wil weten over het ontstaan ervan, dan is de New York food cart tour iets voor u.Tijdens de New York food cart tour kunt u het street food proberen dat drommen mensen aantrekt voor lunch of diner. Samen met een gids ontdekt u de food carts van Midtown Manhattan of het Financial District. Neem van tevoren alleen een licht ontbijt, want u wilt honger hebben voor deze tour! De tour bevat zes flinke gerechtjes om te proberen.

De tour start in Midtown of in het Financial District. De lokale gids zal eerst het een en ander uitleggen over het concept street food in het algemeen en food carts en trucks in het bijzonder. Hoe zijn ze zo populair geworden? Is het veilig om street food te eten? Is het hygiënisch? Echt..? Na de introductie begint het belangrijkste deel van de tour: het proeven. In twee uur loopt u naar zes verschillende food carts en bij elk kraampje kunt u verschillende lekkere snacks proeven. U krijgt ook de gelegenheid om met de verkopers te praten, ze zullen u vertellen over de gemeentelijke regels en de rivaliteit tussen de verschillende food carts
Boek de New York Food Cart Tour hier

Erics Tip: Ik ben een grote fan van New York food carts, omdat ze binnen een paar minuten echt goed eten serveren. Ze kunnen zonder problemen uw bestelling op elke mogelijke manier aanpassen. Ik heb een favoriete food cart, die de beste gyros verkoopt, en daardoor heb ik nooit echt andere opties en andere soorten gerechten geprobeerd. Er is gewoon teveel om te kiezen! Deze tour was een goede manier, zelfs voor mij, om verschillende food carts te proberen. Ik heb met verschillende verkopers gesproken en het was geweldig om meer te weten te komen over hun werk en enorme gedrevenheid. Ik vond de samples erg gul, ik hoefde niet eens te eten die avond.

New York Street Food Halal Guys New York Street Food Halal Guys Food Cart

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief