The Phantom of the Opera op Broadway Tickets

The Phantom of the Opera op Broadway Tickets

Koop uw Phantom of the Opera op Broadway Tickets voordat u naar New York gaat. U kunt uw theaterkaartjes gemakkelijk online kopen, wat u tijd en geld bespaart. Al sinds de opening in 1988 speelt deze musical in het Majestic Theater; een van de grootste en meest stijlvolle theaters op Broadway. Ik zou zeker naar The Phantom of the Opera of een van de andere Broadway musicals gaan als u in New York bent, het zijn echte aanraders!

Deze show is helaas afgelopen

Als u een andere musicalklassieker wilt zien, ga dan naar Chicago of Wicked op Broadway.

De langstlopende Broadway Musical

The Phantom of the Opera van Andrew Lloyd Webber is de langstlopende show in de geschiedenis van Broadway. The Phantom of the Opera is gebaseerd op de Franse roman Le Fantôme de l’Opera van Gaston Leroux. Het verhaal gaat over een gemaskerde figuur die schuilgaat in de catacomben van het Parijse Opera House en een schrikbewind uitoefent over iedereen die er komt. Hij is smoorverliefd op de onschuldige jonge sopraan Christine en stort zich met hart en ziel op haar carrière.

The Phantom of the Opera op Broadway Tickets - The Phantom en Christine The Phantom of the Opera op Broadway Tickets - Masquerade

De Phantom’s liefde voor Christine

Het is 1881. In het beroemde Paris Opera House wordt de repetitie van Carlotta – de mooie huissopraan – ruw verstoord door de geest; the Phantom. Als ze daardoor weigert op te treden die avond, zitten de eigenaars van het operahuis met een behoorlijk probleem. Sceptisch laten ze een van de koormeisjes, Christine, auditeren voor de rol. Tot ieders verbazing zingt ze de sterren van de hemel. Hoe kan het dat ze dat nooit opgemerkt hebben? Ze móet wel les hebben gehad… maar van wie?

‘The Phantom’ is niet voor niets zo populair; bij de voorstelling horen enorme decors, prachtige kostuums en – niet te vergeten – de indrukwekkende muziek van Andrew Lloyd Webber. Wilt u een echte klassieker zien, een muzikaal spektakel, dan bent u bij The Phantom of the Opera aan het juiste adres.

The Phantom of the Opera op Broadway Tickets - Decor The Phantom of the Opera op Broadway Tickets - Varen

Hoe koop ik Phantom of the Opera op Broadway tickets?

The Phantom of the Opera op Broadway tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u onmiddellijk een bevestiging per e-mail. Voor deze musical ontvangt u uiterlijk 7 dagen voor de voorstelling een e-mail met de QR-codes! Toon deze QR-code op uw telefoon in het theater en geniet. Stuur me een e-mail als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Waarom kopen via NewYork.nl?

 • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
 • U hoeft geen app te downloaden of uw tickets te printen. U hoeft alleen de QR-code te tonen
 • Gegarandeerd echte tickets
 • Best beschikbare stoelen, altijd naast elkaar
 • Een toegewijde helpdesk: u kunt altijd direct contact met mij opnemen
 • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash, Apple Pay, creditcard of PayPal
 • Kiest u voor een flexticket, dan is annuleren mogelijk voor de datum dat de show plaatsvindt.
Erics tip: The Phantom of the Opera is verreweg de rijkste en grootste musical die Broadway ooit heeft gezien. Zelfs als u geen fan bent van de klassieke opera kunt u alsnog genieten van het verhaal, het decor en de kostuums. U zult niet weten waar u moet kijken op het podium, omdat er altijd van alles gebeurt! Vergeet ook zeker niet om in de pauze naar de lobby te gaan voor een snack en aan drankje, zelfs dan rust The Phantom niet…

Informatie over de voorstelling

 • Aanbevolen voor 8 jaar en ouder. Kinderen onder de 4 jaar worden niet toegelaten in het theater.
 • Duur: ongeveer 2 uur en 30 minuten
 • Locatie: Majestic Theater, 245 West 44th Street
 • Toegankelijkheid: T
 • Klik hier voor de zaalplattegrond van het Majestic Theater

 

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets